|

Am bagat in seama pe Facebook o fata pe care nu o cunosteam. Ea imi raspunde la intrebari dar, nu ma intreaba nimic.Vi se pare un gest urat daca un baiat incearca sa agate o fata pe care nu o cunoaste? Cum sa ii captez atentia?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Pai, la inceput nu intreba prea multe intrebari.Mai spune si despre tine, nu o intreba pe ea totul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sunt site-uri pentru. din astea, doamne!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Este clar ca fata este dezinteresata de tot ceea ce ii scrii, sau poate nu are destul timp sa se concentreze.

Dar raspunsul mai concret ar fi:
Stii si tu, ca acelei fete daca ii scrie unul de'al de Brad Pitt, Justin Timberlake sau multi altii, tipa respectiva ar da din start semne de entuziasm/interes si ti-ar vorbi mai mult decat trebuie. Ba chiar dupa cateva clipe scurte de tacere din partea ta, aceasta la randul ei ar sari cu intrebarile.

Sfatul meu este sa uiti de ea. Sunt slabe sansele sa o atragi intr-un fel peste noapte. Ceea ce te sfatuiesc eu ari fi:

Pentru ca tu sa ai o relatie fericita, trebuie sa fii un om fericit. Trebuie sa ai viata unui adolescent obisnuit. Sa ai anumite grupuri sociale, carora sa te poti alatura atunci cand simti nevoia. Iti poti forma un grup al tau cu care sa iesi la plimbare, poate un grup cu care sa faci sport, unul cu care sa iesiti in club, altul cu care sa organizezi excursii si asa mai departe.

Indata ce tu duci o viata palpitanta, te asigur ca si fetele atat din grupul tau, cat si din afara se vor simti atrase de tine.

P.S. Iar pentru abordarile pe Internet sau mai bine spus facebook, trebuie sa ai o pagina cat mai atragatoare. O pagina cu tot felul de poze in care tu faci sport (poate chiar ceva extrem) Poze prin care sa arati ca tii o alimentatie sanatoasa, cum ar fi o salata ceva. Poze prin care sa arati ca esti mereu inconjurat de prieteni.

P.P.S. Evita pe cat posibil pozele in care esti singur, dar tot odata incearca sa eviti si pozele in care esti cu o singura tipa. O fata care se va simti atrasa de tine si va da peste poza cu tipa respectiva, ii va scade cel putin 30% din moral. happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează