| edouardhrubiak123 a întrebat:

Am o întrebare, lucrez la un spital și de câteva săptămâni văd aproape zilnic o femeie acolo,lucrează ca un fel de secretară, problema este că mă gândesc aproape tot timpul la ea și când nu o văd mă simt foarte ciudat, nu pot să las o zi să nu o văd și de fiecare dată când o văd..nu trebuie să și vorbesc cu ea ..doar să o văd și mă simt mult mai bine,nu am vorbit până acum mare lucru cu ea,o salut aproape zilnic și ea mă salută înapoi zâmbind tot timpul, de fiecare dată i-am dat câte o ciocolată, problema este că mă gândesc ce ar fi dacă nu aș mai vedea-o, îmi stă gândul tot la ea

5 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Te-ai cam indragostit de ea si ar fi timpul sa faci urmatorul pas sa vezi cum va fi continuarea. Deci data viitoare cand te mai vezi cu ea intreab-o cand termina munca si daca ar vrea sa iesiti la o cafea/suc pentru ca ai vrea sa o cunosti mai bine. Daca accepta din prima atunci astepta demult sa faci acest pas, daca cauta motive sa te refuze atunci poate are pe altcineva sau poate fi orice, atunci schimbi tactica si-i spui cand are ea timp odata. Asa ii lasi timp de gandire, vreo 3 zile n-o mai vizita, apoi apari si mai incerci odata iar daca si acum te refuza uita de ea. Nu te vrea, ii place doar sa fie in centrul atentiei si sunt sanse prea putine sa fie vreodata cu tine, iar spre binele si linistea ta ar fi bine daca nici nu ai s-o mai vezi niciodata! Va fi greu dar iti trece, timpul vindeca tot, trebuie doar sa n-o mai vezi si sa nu te mai gandesti la ea!

| siriusblack98 a răspuns:

Mergi si tu la ea si baga-te in vorba de subiecte comune spitalicesti gen " tu cata spaga ai facut azi? " iar de acolo o dai frumos in altele.

| DTW a răspuns:

Nu te mai baga in seama cu ea, cu timpul vei suferi.
Nu ii mai da nici o ciocolata nici nimic asa te va vedea ca esti slab si va încerca sa te foloseasca acum faci cum vrei...
E mai bine sa termini acum tot decat sa suferi mai târziu oricum totul se va termina pana la urma...

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

"îmi stă gândul tot la ea"
Ai de gând s-o inviți la o ciocolată caldă?
Ea știe deja că o placi. Când faci mutarea?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru siriusblack98):

Cred că e in Germania. Astfel de subiecte sunt tabu acolo. big grin