| Anonim132001 a întrebat:

Am si eu o problema..Sunt foarte apropiată de mama mea(părinții mei sunt Despărțiți) iar de vreo 2-3 luni a decis sa plece in strainatate iar eu momentan stau la bunici...imi este foarte greu fara ea si m-a intrebat daca as vrea sa vin si eu la ea de tot(adica sa ma mut si cu scoala). Chiar nu stiu ce sa fac imi este greu fara ea dar sunt atasata si de prietenii mei...Am intrat deseori in depresii si chiar nu as vrea sa intru in despresie din nou.Mama mereu imi spune ca ii este foarte dor de mine dar a spus ca este alegerea mea, imi este frica si cu scoala si de oamenii de acolo deoarece nu stiu cum sunt.Voi ce ati face in locul meu?

Răspuns Câştigător
| zurick a răspuns:

Hei.
Eu aș pleca din țară alături de ea. Gândește-te că vei petrece mai mult timp cu mama ta, vei avea șansa la o educație mai bună, poți ține legătura prin rețele online cu prietenii tăi și chiar descoperi alții noi.

Baftă!

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca e in Italia nu are rost sa pleci pentru ca nu e o tara faina dar daca e in alta fugi

| anonim_4396 a răspuns (pentru mgtow):

laughing)

| mgtow a răspuns (pentru anonim_4396):

Interesant, terminatorul rade laughing

| sofisis a răspuns:

Parerea mea e ca mai bine te duci dupa mama ta decat sa ramai dupa prieteni. prietenii vin si pleaca. Prietenii isi vor face fiecare usor usor drumul propriu. Prieteni iti poti face oriunde in lume.
Mama...e imposibil de inlocuit.

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna,

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

| Kenya a răspuns:

Bai nu stiu. Depinde de multe, de tara, de oras, de scoala..Si mama mea pleca cateva luni si venea in tara si imi era greu fara ea.

| Sfatosul2012 a răspuns:

Eu m am duce sa fiu langa ea. Priveste o ca pe o noua provocare prin care trebuie sa treci.