Simona draga, nu ma pot abtine sa nu zambesc, cand vad cu cata inocenta faci din tantar, armasar, desi inteleg foarte bine ca acest lucru te framanta.Intr-o oarecare masura,e normal sa te simti in felul in care te simti,esti nou venita in Bucuresti,iar vechii tai prieteni au ramas in Brasov..., asta pe de-o parte.
Pe de alta parte, in conditiile actuale, vei avea ocazia sa redefinesti notiunea de prietenie, pentru simplul motiv ca ai trecut intr-o alta etapa a vietii tale.Asta se intampla cu noi toti, de fiecare data cand schimbam "macazul" notiunea de prietenie capata alte valori, alte nuante. Oricum ar fi, eu cred ca nu iti va fi greu ca in viitorul apropiat sa-ti faci prieteni noi, dat fiind faptul ca esti o persoana sociabila si foarte tanara.Doar rabdare sa ai,si acest lucru se va intampla in mod firesc,caci prieteniile nu se leaga asa... pocnind din degete,la comanda noastra. Oamenii nu se cauta unii pe altii,ci se intalnesc pur si simplu,intamplator,intr-o anumita conjunctura, intr-un anumit loc, etc.
Un singur sfat pot sa-ti dau, acela de a te feri sa legi prietenii pe internet, si asta in marea ta dorinta de a comunica cu cineva.Nu ca nu ar fi posibil sa legi vreo prietenie,dar se intampla extrem de rar ca cei cu care comunici sa fie si oameni cinstiti,frumosi si adevarati, ca dealtfel si in lumea reala.
Asadar, nu trebuie sa fi ingrijorata, caci in timp vor aparea si prietenii in viata ta, inevitabil.
Nu vrei sa incercam? deja gluma asta a ajuns... departe cine citeste zice ca eu sunt curva si u credul ti-as fii spus altfel dar nu-mi permit
deci zii vrei sa incercam? o sa fie mai greu na daca nu prea ai experienta... ee dupa 5 ore o sa fii fresh de abia atunci o sa inceapa distractia
)
ON: te inteleg draga, te inteleg...
OFF: eu vad pe aici 2 porumbei ce nu se mai satura din a-si trimite unu altuia mesaje..hmm
Haha
esti haioasa :* varsta nu se vede, pari mai mica
ne'am jucat destul aici pe chat 5 ore :O nu i problema bem rebull si prindem aripi
!
Redbull? nu merge sange de taur merge stii cum?!?!?!?! terminam in 10 ore ma obosesti u pe mine ) sper ca sunt haioasa in sensul bun nu in sensul ironic
GATA CU JOACA PE CHAT ACUM O DAM PE MESAJE PRIVATE
si vor fii si mai intense
ce ati vazut aici nu este nimic
Da suntem cam nesatui si nu suntem porumbei suntem oameni in toata firea
Porumbei adica la figurat vorbiind, ori nu sti ce se intelege prin porumbiei
Mai arunca o privire la poza de la avatarul tau, ca si acolo se vad 2 porumbei...sunt desene dar in fine intelegi tu ce spun.
Sangele de taur bun pentru femei daca il beau barbatii
eu prefer redbull pentru. ca vreau aripi in caz ca ne incingem de luam foc, dam din aripi si ne racorim
!
Pai u vrei sa zbori eu vreau sa fiu in al 9 lea cer cum facem? le combinam
si o sa fie bine... eu ma bag la somn mai pastrez si pentru maine o sa am o imaginatie si mai bogata
si o sa adorm cu gandul... departe
))))):*:*:*
Haha bun!
nb :* du-te si odihneste te ca n'ai sa poti rezista 10 ore :<
Pai si u la fel sa nu ma trezesc cu tine ca nu mai poti eu o sa ma pregatesc
ca 10 ore or fi cum or fii dar sa fie si placere ...haiii bagate si u la somn vb maine papa:*
Ce bine ar fi daca ai da sfaturi si nu mai transformi site in discutii personale!