| RobyRobert01 a întrebat:

Bună! A o relație de o perioadă, dar sunt nedumerit cu unele chestii, întotdeauna când îi zic lucruri drăguțe în genul că "Mi-e dor de tine, de abia aștept să te văd" sau " Țin la tine, ești importantă" și lista continuă, ea ori nu-mi răspunde înapoi ori schimba subiectul, știu, am 20 de ani dar în continuare mă mint singur că este normal, că îi pasă, chiar dacă din punctul meu de vedere, pare să n-aiba sentimente față de mine, nici eu nu aș putea spune la o persoană că țin la ea sau c-o iubesc dacă nu simt asta față de ea, voi ce părere aveți? Aș fi rupt sentimental dacă ne-am despărți, am depus mult efort, multe sentimente, timp, pentru mine este ca o stea unică care nu există în tot universul, mulțumesc mult, aștept părerile voastre.

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| AndreeaDeea221998 a răspuns:

Nu înseamnă neapărat ca nu ține la tine. Poate pur și simplu este genul de persoana care nu spune ceea ce simte. Dacă în momentul în care ești lângă ea te face sa te simți iubit înseamnă că preferă să simți decât sa îți spună. Poți sa ceri niște sfaturi dar întotdeauna trebuie sa faci ceea ce simți tu! Și eu spun exagerat de rar ca țin la cineva (și o fac din tot sufletul dar nu îmi place sa o spun) cât despre cuvintele "te iubesc" "mai rarut ca e mai drăguț" nu le folosesc. Prefer sa fac pe cineva sa se simtă iubit decât să spun "te iubesc" aiurea. Discuta cu ea! Spune-i ceea ce ai observat și pune întrebările necesare! Este cea mai în măsură să îți răspundă! Mult succes cu relație tongue!

| RobyRobert01 explică (pentru AndreeaDeea221998):

Chiar mă bucur de răspunsul tău, mă bucur deoarece nu a venit un copil să-mi spună că, "sigur te părăsește" "sigur nu te mai vrea", apreciez și mulțumesc frumos!

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns (pentru RobyRobert01):

Ideea nu e ca "sigur te paraseste" sau "sigur nu te mai vrea". Ideea e ca tu depui efort, iar ea nu. Asta, cu timpul, o sa duca la frustrari si, in cel mai probabil caz, la despartire. Mai bine acum decat mai tarziu.

| AndreeaDeea221998 a răspuns (pentru RobyRobert01):

Cu mare drag! Repet : iubita ta este cea mai în măsură să îți răspundă la întrebări. Poate trece printr-o perioada dificilă și de aceea trebuie sa stai de vorba cu ea. Din ce ai descris reiese ca tu chiar o iubești și ar fi păcat sa îți dăm un sfat aiurea și sa va pierdeți din nimicuri!

13 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Probabil îi zici lucrurile astea prea des și și-au pierdut din valoare. Și eu m-aș sătura să aud constant aceleași lucruri

| darrio2007 a răspuns:

Din cate scrii aici, numai tu consideri ca ai o relatie cu ea.
Mai bine te-ai rupe sentimental, că ea nu cred că fost vreodată legată sentimental de tine.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Și? Vine alta.

| DoarBogdan a răspuns:

Stii ca ce ai descris tu acolo mai jos, este una dintre cele mai mari probleme in viata, si anume "ai depus mult efort, multe...". Stii de ce trec oamenii asa de greu peste probleme? Pentru ca au depus prea mult efort in ele. Daca cineva lucreaza 10 ani la un proiect si apoi intr-o zi, totul dispare, ii este greu sa treaca peste, pentru ca a investit prea mult timp in asta. Daca ar putea. ar fi minunat. De asta nu multi reusesc si raman blocati asa.

Nu, nu ai fi rupt de sentimental. Doar te-ar durea pentru ca esti om. Insa viata merge inainte si asa. Inteleg ca te simti rau ca face asta, dar. poate asta este situatia. Poate nu mai tine la tine. Ea a venit in viata ca ca o perioada, un moment, din care ai avut ce sa inveti si care te-a ajutat sa continui. La fel a fost si fluxul de sange care iti trece prin inima, a fost acolo special sa te tina pe tine in viata. La fel a fost si cu masina care te-a ocolit candva si nu te-a lovit, dar nu ti-ai dat seama poate. Astfel de lucruri se intampla. conteaza cum treci peste ele.

Dar revenind la problema sentimentala... Vorbeste cu ea, spune-i ca nu te simti bine ca face asa. Intreaba, de ce face, de ce reactioneaza asa, ce simte, la ce se gandeste. Vorbeste cu ea, nu lasa lucrurile asa. Iar in timp, daca te face sa te simti bine, totul este perfect. Daca nu. nu are rost sa stai langa cineva care te face nefericit.
Adica. rost are, dar nu pentru tinewinking

Multa bafta sa ai.

| anonimg a răspuns:

Un om poate să iubească pe cineva, dar asta nu înseamnă că și celălalt îl iubește. Nici motorul nu pornește dacă nu are suficient curent. Unele merg la "sfert de cheie", altele trebuie să omori bateria.
Trebuie deci să ajungi să cunoști pe celălalt. Doar așa te vei îndrăgosti de el (adică de ea în cazul tău) cu adevărat.
Îți recomand cartea "Iubeste inteligent":
https://www.viatasisanatate.ro/iubeste-inteligent
Este vital să cunoști diferența dintre pasiune și dragoste. Dragostea nu va face rău celuilalt în absolut nici o circumstanță.

| xerxes1 a răspuns:

Poate lucrurile pe care i le tot spui i se par puerile, si ea se gandeste daca are timp sa te astepte sa mai cresti sau sa-si caute altceva.

| Endoryus a răspuns:

Mai copil copac, ai 20 de ani amarati, nu 50, ce asa nenorocire mondiala ai investit tu in relatia asta de 2 bani? Nu vezi ca isi bate joc de tine? Dar lasa, mai e nevoie in viata si de astia ca tine. Ca sa stie femeile alea bune de cine sa fuga si alea praf de cine sa profite.

| Cristinna31 a răspuns:

Poate că se jenează atunci când îi spui aceste lucruri. Poate e o persoană căreia nu-i place să-și manifeste sau să-și spună sentimentele și nici nu-i place ca alții să i le spună ei.

| Jus7t a răspuns:

Probabil începe să te vadă ca pe un copil, unul care e dependent de ea.
Nu zic că e un lucru rău neapărat, dar sunt destule tipe care când văd că sunt atât de importante pentru tine o să abuzeze de asta iar tu dacă ești vulnerabil nu o să poți rezista și o să faci ce vor ele.
Poate că ea e genul căruia nu-i prea place să o ardă cu siroposenii, încearcă să îi arăți asta și nu să îi spui atât de des.

| Alive99 a răspuns:

Saluuutt ^^ Uff,este destul de trist sau cel putin ar parea asa,dar stii cum se zice,aparentele inseala.
Consider, din ceea ce ai spus, ca te grabesti cu trasul concluziilor.
Jnca nu o cunosti suficient de bine, dupa parerea mea.
In al doilea rand, esti naiv ca faci atat de multe complimente.Mai rar ca este mai ok, isi pierd valoarea complimenteleor tale.Renunta la aerul asta de disperat, dauneaza relatiei.
Succes.