Ți-ai răspuns singură la întrebare. O relație lipsită de încredere nu are nicio șansă să reziste. Vor fi mereu bănuieli și reproșuri care v-ar face viața un iad. Un grăunte de gelozie are și el rolul lui în condimentarea unei relații, pe lângă atâtea alte aspecte, dar fără încredere în partener se alege praful.
Unde încredere nu e,nimic nu e,nici iubire,nici respect și nici siguranță.
Ce sa faci? Simplu,pui capăt relației și mergi mai înainte.
Înainte să-mi spui ca tii la el,gândește-te la ce am scris mai sus.
Încă un lucru,nu mai poți repara un geam spart,poți să-l lipești,însă nu va mai fi la fel,așa e și cu încrederea, dar și cu trecutul.
Și decat sa te lupți să îl schimbi, că vezi că nu știu ce, mai bine pleci.
O sa zici acum "pai avem un an și ceva de relație, nu pot pleca pur și simplu"
Greșit.Nimeni nu te tine legat daca tu nu vrei.Mai mult, ce motiv ai sa ramai? Sa ai o viață plină de nesiguranță?
Aici ține de tine.
Tu nu mai ai incredere in el, el nu ar trebui sa mai aiba incredere in tine ca ii cauti in telefon... e clara soarta relatiei.
Tu îl cunoști, tu știi punctele lui slabe și punctele lui tari(mă rog, în mod normal trebuia să știi), și doar tu poți stabili dacă merită să mai stai cu el sau nu. Pune în balanță.
Vezi tu unde duc ''relatiile''? Nu poti sa te culci cu unul fara sa fii casatorita cu el. bby! te-a tradus.
Tot despre prietenul ăsta e vorba?:
"Avem o relatie foarte toxica, certuri in fiecare si aproape, gelozii la greu."
"M a sunat si m-a injurat in toate felurile, de la zdreanta la cațea. Nu as putea sa reproduc, ca e de neimaginat. "
"Nu stiu daca joaca teatru sau are halucinatii. Pentru ca se drogheaza de la o varsta frageda"
Iartă-mă că-ți spun, dar tu nu mai meriți sfaturi. Pentru că indiferent cât de bune ar fi, le ignori pe toate și te întorci la "relația" aia complet disfuncțională și abuzivă.
Deci nu-ți pot spune decât "mult succes" cu această relație de coșmar pe care refuzi să o închei deși nu va deveni niciodată mai bună.
"Am fost despartita de prietenul meu 5 zile..."
Deci erai DESPARTITA, ce problema ai cu el ca a vorbit cu aia? Ce ai fi vrut, sa intre in doliu?!
Nu prea cred ca domnul o sa-si riste casnicia si caminul pentru bby. Acum o face ca nu are nimic de pierdut.
E vorba ca a facut un lucru pe care zicea cu tot cuvantul ca nu va face. Si din momement ce s-a dus la alta, nu e normal sa-mi pun semne de intreabre.
Cine sa fie casatorita? Te rog sa nu vorbesti lucuri pe care nici nu le stii
Du-te uai si te culca. Cu ea in mina si cu o icoana in cealalata, ca in rest...
Sfaturile nu sunt luate în serios în situațiile astea și atunci când te saturi tu și știi cat poți accepta
Nu e vorba de "inlocuitor". Dar atata timp cat e pauza, "sau ceva", ori e, ori nu e. In plus, ea nici "in pauza" nu era, ci "despartita". Adica, la momentul ala, relatia nu mai exista. De unde pretentia sa faci, sau nu, ceva?! Nu e vorba de frica de a muri singur, dar de ce sa pierzi timpul?! Nici macar nu trebuie sa-ti propui neaparat o relatie serioasa, poate fi un ONS, o relatie deschisa, orice combinatie. Iar asta se aplica si la barbati, si la femei. Culmea e ca, mai degraba intra barbatii in doliu dupa o relatie, decat femeile. De aia ai putea spune ca le e frica de faptul ca vor imbatrani singuri daca s-au despartit de una si de aia le-a cazut cerul in cap, nicidecum de cei care isi vad normal de viata.
Bine punctat! Sunt deplin de acord cu tine aici
Daca e vorba de aceeași persoană,clar nu mai merita sfaturi, însă na, neștiind cine, ce și cum, mă simt prost sa ii dau un sfat bun și ea să-l ignore.
Adică dacă știi că relația e toxica, de ce încă mai tragi de ea?
Și nu că judec, dar pe bune acum.Si apoi fetele de-al de ea sunt și cele care hulesc bărbații că sunt x, y, z
Unele dintre astfel de persoane își cam merita soarta și nu că mă bucur de raul cuiva, dar pe bune acum, din 8 miliarde de oameni, chiar nu găsești un altul care să-l înlocuiască? De ce atâta drama și atenție pentru un fleac?
Pentru că da, ăsta e un fleac, spre deosebire de alte probleme tot de ordin familial.
"Acum o face ca nu are nimic de pierdut."
Presupunem ca erau casatoriti. Ce pierdea?! Cateva sute de lei actele de divort?!
Ce i-a făcut? I-a rupt vreun picior? Dar ție ce ți-a făcut? Pentru niște vorbe renunți la un om?
Familia, caminul, masina, banii, etc. Cateva sute de lei? Judeci ca un sarantoc care nu are nimic. Si nici nu va avea.
Scuze. Stiu ca daca incerci sa le deslusesti viata prostilor asa patesti.
Unde naiba crezi ca iti dispar masina si banii daca divortezi?!
Mai i dai o sansă, dacă va face din nou asa ar trebui să nu mai vorbești deloc cu el.
Clar trebuie sa te despărți de el. Dacă ți-a trădat încrederea o data o s-o facă și a doua oară.
De unde ideea asta ca, indiferent ce sentimente ai avut, trebuie sa suferi?! De fapt trebuie sa intelegi ca atunci cand ceva nu mai merge, e mai bine pentru toata lumea sa-si vada de viata. Oricum, nimeni nu e de neinlocuit. In plus, daca in cazul unei eventuale impacari, te ia la intrebari, sau te verifica ce ai facut in perioada cat ati fost despartiti, e evident ca impacarea e o greseala.