La mine cand s-a ajuns la o pauza, pentru mine femeia a fost fosta. M a interesat sa ii demonstrez ca imi e mai bine fara ea, in urmatarea perioada, am schimbat masina, iesiri, plimbari si ma afisam cu cineva. Degeaba ma mai caua pentru ca eu nu puteam sa imi bat joc de fata cu care eu ieseam si imi doream o relatie. Ai ales sa pleci, ai ales sa iei o pauza, pentru mine este ca si inselatul, pauza.
Buna.Ii spui ca nu mai ai incredere in el si rupi relatia. Exista viata si dupa aceea, chiar daca iti vine greu de crezut in acest moment.
Cel mai probabil, da, e acelasi om in cauza.Si eu ma intreb cat va mai continua, de cate dovezi are nevoie pana cand sa ii vina mintea la cap pentru a face ce este bine pentru ea.
Nu esti o prioritate pentru el. Te asigur eu ca in anul asta cat ati fost impreuna a mai vorbit cu alte fete pe ascuns, dar nu vei afla niciodata.
Bye bye! Urmatorul!
Se impart. Daca sunt si copii pleci din casa cu ea in mana. Citeste codul civil. Mars la scoala.
Ti-am vazut celelalte intrebari. O sa se intoarca mereu la tine pentru ca te vede ca esti batuta in cap si nu ai respect de sine. Sa nu te flateze asta.
Nu e vorba de suferință ta ci de respect.
Eu una deși mi-am refăcut viata la N timp dup fostul nu m-am pus sa ma afișez peste tot sau sa vorbesc cu toată lume despre noua mea relatie din respect pentru el ca el trecea printr-o perioada aiurea.Noi am rămas prieteni și vorbeam, el a rămas singur și în viata și acasă și nu m-am simțit ok sa ii spun cât de happy sunt eu cu noul meu partener și câte întâlniri am avut in perioada respectiva.Nu ma ascundeam pe strada, dar nici nu am vorbit despre asta.
Plus ca tu ca om, după o relație de ani de zile de ce ai vrea sa te și arunci în alta la nici o saptamana?
"Plus ca tu ca om, după o relație de ani de zile de ce ai vrea sa te și arunci în alta la nici o saptamana?"
Deja parca vorbesc cu analfabetii functional. Am zis ca e vorba neaparat de relatie? Nu orice duce la relatie. Ia citeste mai sus. In plus, cine a zis ceva de facut in ciuda?! Nici macar asteia de a intrebat nu i-a facut nimeni in ciuda, ea si-a bagat nasul unde nu-i fierbea oala.
"Se impart."
Ok, se impart. Dar provin din doua venituri, deci practic ramai cu ce ai fi avut dintr-un singur venit. In plus, se impart doar daca sunt dobandite in timpul casatoriei, nu provin din mosteniri, si nu exista separare de bunuri.
"Daca sunt si copii pleci din casa cu ea in mana."
Chiar esti prostalau rau. Scuza-ma ca m-am bagat in seama cu tine.
Deci tu daca ai un iubit, te desparti de el, ala trebuie sa mearga la manastire, sau ce anume insinuezi? Eu cred ca esti bolnava mintal sanatoasa sigur nu esti.
Odata ce nu mai estu cu cineva, ala poate sa faca orice pricepi? Daca nu pricepi, inseamna ca nu esti doar bolnava mintal esti si saraca cu duhu la greu
Mai bine ai sterge intreabarea assta stupida, te faci de ****, cei care au comentat pro, adica catre tiau tinut partea, nu ai inteles nimic din ce ai spus pe aici is si ei ca si tine.
Deci te despartri, ala trebuie sa stea singur, sa moara singur ai o gindire de cacact uscat
Nu conteaza fiindca erati despartiti. La 5 secunde dupa despartire e un om liber si poate sa faca orice vrea. "O poate face sila orice cearta banala." O poate face si fara cearta dar nu a facut-o. A vorbit cu o fata - nimic mai mult - cand voi erati DESPARTITI. Nu conteaza ca de 2 minute, 2 zile sau 2 ani - el era un barbat singur.
Bby? Dupa bby va veni alta si alta. Esti la consum in categoria share woman. Te trag toti care-s in cautare.
La tine a fost ca ati fost despartiti dar sunt multi care merge la 2 capete si femei si barbati. Eu zic ca nu este ceva grav, nu erati impreuna si poate el nu stia ca o sa va mai impacati. Daca nu existau sentimente, nu va mai impacati. Este doar parerea mea. Stiu ca sunt multi/e, in general doamne, ca a gresit dar in ziua de astazi nu mai exista sfinti/e. Le zboara mintea dar nu recunosc. Nu e nimeni perfect si sfant
Robertsfgfsss întreabă: