anonim_4396
| Anonim întreabă:

Imi place de un baiat de anul trecut. I-am spus si el imi zicea ca ma iubeste doar pe mess.(anul trecut) Ne uitam unul la altul. Etc.
Anul asta in vara a trebuit sa mergem la scoala pentru uniforme, dupa ce a plecat de la scoala era in statie. M-am dus la el, am vobit despre ce am facut amandoi in vacanta. Mi-a povestit si el. Se uita sa vada daca vine autobuzul iar cand venea nu-l lua. Ii ziceam : "Ti-a venit masina, nu o iei? " el zicea: "Da-o incolo de masina, vine alta". Abia pe a treia a luat-o.
Am lipsit eu o saptamana aproape si cand m-a vazut dupa la scoala mi-a zambit si s-a uitat in ochii mei. (intre timp nu vorbisem prin nici un mod).
Ieri, dupa ce lipsise el vineri, cand plecam eu din clasa el mai avand inca o ora, m-am uitat la el si i-am zambit eu si dupa mi-a zambit el sau a fost un zambet care a pornit in acelasi timp din partea amandurora. Astazi nu l-am vazut in clasa, in primele ore. El are clasa vis-a-vis de-a mea. I-am dat un mesaj pe telefon: Ce faci? Nu ai venit, nu? sad. Nu mi-a raspuns nimic, in pauza cand am fost toti obligati sa iesim afara in curte, l-am vazut. Era la scoala, insa a stat in alta banca si nu s-a miscat de-acolo. Era cam serios. S-a uitat la mine in ochi, fara sa zambeasca cu alte cuvinte: Sunt la scoala, uite-ma!
Pe Facebook ii da o fata :* semne din acestea. El nu ii raspunde.
Oare l-a deranjat mesajul meu de astazi de la scoala?

1 răspuns:
| MariaaCristinaa a răspuns:

Probabil satul de asteptare, a hotarat sa fie cu alta. poate sa te faca geloasa? nu stiu ce sa zic.dar lasa-l asa momentan, tot el va reveni la tine daca te placehappy