Există oameni, nu doar femei cărora, le este jenă, când aud de sex, d-apoi să facă.
Fara sa se masturbeze macar, nu exista. Si nu te gandi la masturbarea clasica cu "degetica".
Te poti masturba si frecandu-te de ceva. Ideea e ca orice om fie el barbat sau femeie, de la o varsta in colo, are nevoi sexuale la nivel hormonal. Chiar daca nu faci sex sau nu te masturbezi in mod direct, corpul va gasi o modalitate sa scape de nevoilea alea. ori te freci de ceva, ori te mangi, etc.
Da breh, sunt care stau cu anii. Nu ca le e bine, ci ca au caracter infect si viseaza cai verzi pe pereti si nu le-ar **** nici draq. Iar aia care le-ar **** nu se ridica la pretentiile lor...
P.S. Se poate si fara sa se masturbeze, desigur. Doar ca alea de cele mai multe ori au niste probleme fizice de au zero libido. Sau sunt maxi-habotnice...
Stai breh, detaliaza un pic. Sinteti casatoriti/cuplu? Si s-a mai stins flacaruia? Mergeti la un terapeut, ceva, mai incercati chestii noi, etc.
Unele femei sunt virgine la 20+. Deci clar ca se poate trai fara sex.
Daca e maritata, adica are cu cine, dar nu face sex, inseamna ca are libido scazut.
Poate merge la medic sa rezolve.
Daca insa sotia ta fara ocupatie nu mai doarme in aceeasi camera cu tine, inseamna ca are pe altcineva.
As spune ca e timpul sa o evacuezi! Dar asta e doar parerea mea, tu iti traiesti viata cum crezi tu de cuviinta.
Suntem căsătoriți dar am vrut doar să știu pentru mine ca să-mi pun lucrurile cap la cap! Mersi.
Pai de citi ani sinteti casatoriti? Cel mai corect ar fi sa discutati sincer pe tema asta. Daca o iubesti, cel mai bun lucru pe care il poti face e sa o lasi sa isi traiasca viata, daca cu tine nu mai merge, efectiv. Sau sa faceti tot posibilul ca sa fiti din nou cu adevarat impreuna. Comunicarea e esentiala. Daca ea sau tu credeti ca celalalt a prins o aluzie/interpreteaza ceva intr-un anume fel, e posibil sa nu fie asa.
Noi avem o prietenă de familie care are injur de 85 de ani, e virgina si nici nu s-a s-a satisfacut singura vreodată.
Daca are sot mai bine face sex cu el.