Din moment ce ea nu poate sa isi faca timp pentru tine, de ce sa stai atat dupa mofturile ei? Sunt si alte persoane care pot sa iti fie prietene.
Comportamentul tau este complet anormal. Esti in timpul scolii, deci nu cred ca intri pe YM in zilele saptamanii, iar daca o faci, ar trebui sa te potolesti imediat si sa te comporti ca orice copil normal. Nu pot sa cred ca la 16 ani nu esti capabila sa faci ceea ce este bine pentru tine si mai si reprosezi altcuiva ca este responsabila. prietena ta este normal si trebuie sa-i urmezi exemplul. In timpul scolii, scoala este pe locul 1, 2 si 3. telefonul este pentru scurte comunicari si oricul trebuie obligatoriu sa stea inchis la scoala si in perioada in acre va faceti temele. Internetul in zilele de scoala este strict pentru informare de scoala, daca este necesar. Arata-i ca esti prietena adevarata si ca ii poti respecta comportamentul, chiar daca nu esti in stare sa ai si tu purtarea cuvenita. Respect-o fiindca este mai buna decat tine si nu mai arunca cu noroi in ea!
Nu e neaparat. stiu prin ce treci dar nu e asa de simplu cum crezi u. daca sunteti cele mai bune prietene de ce nu va intelegeti? trebuie sa va intelegeti una pe cealalta cine stie poate examenele la ea sunt mai grele la fel si exercitiile scoale diferite materii idiferite etc nu trebuie s ava certatti trebuie sa va intelegeti una pe cealalata iar daca nu aveti timp sa vb trebuie sa va consultati orarul si sa fie o zi sau 2 in care puteti vb doar voi si asa te poti descarca trebuie sa o intelegi... poate ei ii este greu acolo si ii este si dor de tine dar nu le poate avea pe amandoua deci ar trebui sa aveti un orar in care veti putea vb doar voi...si nu trebuie s ava certati pentru o mica neintelegere sau cceva de genu o intelegi sau vb mai tarziu sau maine trebuie sa te obisnuiesti asa a fost sa fie si oricum va certati si dupa aia va inpacat te superi vb despre ea putin mai uratel si apoi regreti asa e dar fiecare are povestea ei. sper ca ti-am fost de ajutor si bafta BFF
Eu nu inteleg un lucru. Ce examenele lui peste aveti voi la 16 ani? Vrei sa zici 3 teze? Astea sunt examene?
Eu nu mi-as mai face de lucru cu ea. Sa stii un lucru: Discutiile astea pe net sunt foarte inselatoare. Iti dau o aparenţă de bine, dar nu e un bine real. Cam cum e si cu drogul care te inseala si te baga pe o pista falsa. Adevaratele prietenii si adevarata comunicare sunt cele "in real", nu in "virtual".
Dupa Opinia mea tu ar trebui sa ei exemplu de la prietena ta.Ca in timpul scoli ar trebui sa inveti si pe primul loc e scoala.Deci ar trebui sa o lasi si poate doar in weekend sau vacante sa va mai vedeti.
Nu e chiar asa gabriela pentru ca nu e mai important iesitul afara decat scoala care ajungi undeva cu ea
Sunt de acord cu tine, scoala este importanta, dar eu prin prieteni inteleg 2-3 persoane si daca persoanele resperctive sunt importante nu cred ca ti-e prea greu sa le acorzi macar o ora-doua pe saptamana sa vezi cum o mai duc.
Buna! Imi pare foarte rau ca ai patit asta insa, trebuie sa o intelegi. Cand dai un examen trebuie sa inveti.Nu-ti face griji totul v-a reveni la normal