O sa zica ca te`ai suparat degeaba.Si ca prietenul lui este prea prost si de aia a dat in tine. Ce vroiai sa ii zica? Putea sa distruga o prietenie ca "intre baieti". No sa mori dintr`o minge.Nu poti sa il sacrifice pe saracul baiat pentru ca prietenul lui cu creierul cat al unei gainii te-a lovit cu mingea.
Mai bine te gandesti de 2 ori inainte sa faci acest lucru si daca, chiar te-a deranjat asta, cand il mai vezi pe strada ca face ceva ii zici o replica de aia buna, ca sa il faci de ras.Bye
Eşti mult prea copil. Tu nu aveai gură? Cu ce era el dator să te apere?! Ia uite băi frate de-acu vă aşteptaţi ca toată lumea să stea după voi.
Maturizează-te! Ai gură! Iei atitudine!
O sa zica ca te`ai suparat degeaba.Si ca prietenul lui este prea prost si de aia a dat in tine. Ce vroiai sa ii zica? Putea sa distruga o prietenie ca "intre baieti". No sa mori dintr`o minge.Nu poti sa il sacrifice pe saracul baiat pentru ca prietenul lui cu creierul cat al unei gaini te-a lovit cu mingea.
Mai bine te gandesti de 2 ori inainte sa faci acest lucru si daca, chiar te-a deranjat asta, cand il mai vezi pe strada ca face ceva ii zici o replica de aia buna, ca sa il faci de ras.Bye!
Eu cred ca nici macar nu merita efortul de a -l mai baga in seama; cred ca ar trebui sa il ignori complet...
ulterior, vei actiona dupa ce "se mai intampla": poate ca vrut sa iti atraga din nou atentia intr-un mod nu foarte fericit sau, poate, asa e el, un pic cam nesimtit...
tu hotarasti!
Buna! Cea mai penibila faza pe care ai putea sa i-o faci ar fi sa-l faci sa se indragosteasca de tine daca il faci sa te placa, deja il poti avea la degetul mic
eu asa fac cand trec prin faze nasoale cu baietii si crede-ma ca e chiar marfe
singura chestie este ca dureaza pana iti atingi scopul
ca sa-l cuceresti incepe prin a-l privi si a nu-l mai baga in seama
bafta
Nu cred ca e o suparare asa marea asta... dar ca sa faci un baiat sa se simta prost, ii poti zice ceva cand e intre prieteni... gasesti tu ceva, e cel mai nasol!