Ai putea sa îi faci un album foto cu poze cu voi sau un clipa cu poze și momente frumoase sau amuzante cu voi. Aniversare plăcută!
Cadoul ar trebui sa fie mic dar cu o valoare sentimentala mare. Dă-i de exemplu o poza intr-o rama frum..Momentele speciale difera de la un cuplu la altul deci aici nu ai decat sa faci ce simti.P.s:dai fundita?
Ii poti darui Un tricou cu o ciocolata in forma de inumioara P.S. Sa va tina
Funda? Plz
Buna!
Ai putea face un colaj, atasand poze cu voi, si intr-un colt mic sa scrii : '' I love you! ". Iar colajul il vei pune intr-o rama cu inimioare, sau personalizata cu orice altceva.
Mai poti comanda tricouri, pentru el, si pentru tine. Pe tricoul lui sa scrie : '' Ea este a mea! '' Iar pe al tau : '' El este al meu! ''.
Tehnic vorbind,ne-am uitat la filme romantice, dar eu am privit-o doar pe ea, n-am inteles nimic din acele filme.ea a cumparat vin, doua pahare si lumanari, foarte romantic...iar n-am simtit gustul vinului fiindca simturile mele erau indreptate spre ea
Eu i-am luat o bratara frumoasa de 30 de lei, ce vrei? sunt student, dar totusi i-a placut enorm.