Exagerare!
Cu 2 litrii de sange pierdute nu ar fi fost in stare nici sa spuna, sa vorbeasca, nu ca sa se ridice de pe toaleta.
Asa ziceam și eu frate.Mi se pare ceva rupt de realitate. 2 litri de sânge și sa mai mergi la muncă, plus ca vorbim de o femeie )
Si hemoragie cu 0.2 litrii ar fi fost foarte rau.
Și eu cred ca a exagerat.Plus ca vorbim de o femeie. Dupa 2 litri de sânge "pierduți" mai are capacitate să meargă la muncă? Plus ca dacă nu a chemat ambulanța să vină să constate un diagnostic, de unde știe ea ca au fost 2 litrii de sânge?
Si barbat daca ar fi tot nu s-ar mai fi ridicat de jos daca pierdea atata sange.
Tipa ori e proastă(nu mă miră la unii din generatiile actuale) ori si-a batut joc de el.
Pe langa ce spun ceilalti postatori, vine intrebarea: de unde s-a scurs sangele, chiar mai putin?
Salut. Nu are cum, e prea mult, dacă ar fi pierdut 2 litri de sânge nu se putea ridica din pat.
"Oare iubita lui l-a mintit?"
Fara sa dau un raspuns vag.Cred ca deja si ceilalți spun ca tu si prietenul tau ar trebui sa fiti un pic aerieni ca să credeti asa ceva, ea desigur după cearta din orgoliu a băgat exagerări ca sa il oftice pe dânsul.
Așa cred și eu.E prea de tot că după ce pierzi atât de mult sânge sa ai capacitatea sa mai mergi la muncă, e mind blowing.
Esther100 întreabă: