| aurelgabriel a întrebat:

Buna Seara TPU!
Un prieten s-a certat ieri seara cu iubita lui si azi dimineata pe la ora 9-10:00,ea i-a spus lui ca s-a simtit rau si a pierdut 2 litri de sange cand a fost la toaleta.Ea lucreaza in tura de dupa masa si a plecat la munca. Intrebarea pe care mi-o pun eu si prietenul meu este: Daca ea a pierdut 2 litri de sange cum spune, ea mai este capabila sa mearga la munca? De unde stie ea ca au fost 2 litri de sange. Nu a chemat ambulanta acasa, nu a chemat pe nimeni.La 2 litri de sange pierduti, eu nu prea cred o persoana capabila sa mai lucreze in ziua respectiva.

Oare iubita lui l-a mintit?
Voi ce credeti?
Dau FUNDA!

Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

Exagerare!
Cu 2 litrii de sange pierdute nu ar fi fost in stare nici sa spuna, sa vorbeasca, nu ca sa se ridice de pe toaleta.

| aurelgabriel explică (pentru Bula):

Asa ziceam și eu frate.Mi se pare ceva rupt de realitate. 2 litri de sânge și sa mai mergi la muncă, plus ca vorbim de o femeie laughing)

| Bula a răspuns (pentru aurelgabriel):

Si hemoragie cu 0.2 litrii ar fi fost foarte rau.

11 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Minciuni.

| aurelgabriel explică (pentru darrio2007):

Și eu cred ca a exagerat.Plus ca vorbim de o femeie. Dupa 2 litri de sânge "pierduți" mai are capacitate să meargă la muncă? Plus ca dacă nu a chemat ambulanța să vină să constate un diagnostic, de unde știe ea ca au fost 2 litrii de sânge?

| darrio2007 a răspuns (pentru aurelgabriel):

Si barbat daca ar fi tot nu s-ar mai fi ridicat de jos daca pierdea atata sange.
Tipa ori e proastă(nu mă miră la unii din generatiile actuale) ori si-a batut joc de el.

| eliancodrut a răspuns:

Pe langa ce spun ceilalti postatori, vine intrebarea: de unde s-a scurs sangele, chiar mai putin?

| Alex765431 a răspuns:

Salut. Nu are cum, e prea mult, dacă ar fi pierdut 2 litri de sânge nu se putea ridica din pat.

| enigmatically a răspuns:

"Oare iubita lui l-a mintit?"
Fara sa dau un raspuns vag.Cred ca deja si ceilalți spun ca tu si prietenul tau ar trebui sa fiti un pic aerieni ca să credeti asa ceva, ea desigur după cearta din orgoliu a băgat exagerări ca sa il oftice pe dânsul.

| aurelgabriel explică (pentru enigmatically):

Așa cred și eu.E prea de tot că după ce pierzi atât de mult sânge sa ai capacitatea sa mai mergi la muncă, e mind blowing.

Răspuns utilizator avertizat
| ZeulMuschilor a răspuns:

Ai 12 ani?