| andrewwPK a întrebat:

Buna TPU in 11 noiembrie a fost ziua lu soramea a facut 19 ani si in ziua aia a murit uicamiu marti l-am ingropat si eu i-am facut poze si tot plang in continu parinti rudele matusa imi zice asta e a murit s-a dus azi traiesti maine nu la toti vine randu si nu stiu ]ce sa fac ca-sa numai plang sad sau ce sa fac da nu pot sa il uit funda

Ps: il iubescsad nu vreau sa il uit

Răspuns Câştigător
| Rainbow0red a răspuns:

Incearca sa nu te mai gandesti...gasinduti altceva de facut vei uita cu trecerea timpului.Stiu si eu cat de greu e sa pierzi pe cineva drag si nu e deloc usor.Trebuie sa te ditrezi sa incerci sa uiti...sau sa faci ce iti place tie mai mult.Nu spune nimeni sa il uiti pe el in sine trebuie doar sa uiti de durere, durerea va trece dar chipul si amintirile raman.Bafta si incearca sa nu mai plangi:*

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta e viata happy treci peste. gandeste-te ca nu o sa stai toata viata pe loc gandindu-te la el. Viata e cel mai mare dar primit care la un momen dat toti o sa il pierdem, pretuieste acest dar pana il mai ai. Poti sa o faci straight face)

| octha a răspuns:

Mie mi-a murit tatal, n-am plans, dar mia parut rau dupa el, iar cateodata cand mmai ascult o melodie trirsta, incep sa plang.nui vba ca o sa-l uiti,ptca niciodata nai sa uiti ceva ce a fosat langa tine prezent, dar trebuie sa astpeti sa treaca timpu, ai sa gasesti "refugiul" intr-un iubit, sau ma rog, daca ai dja unul poate te va face el sa mai uiti de acest nou eveniment.by happy

| Rainbow0red a răspuns (pentru octha):

Se scrie be happyhappy

| AxelBv a răspuns:

Incearca sa te uiti cat mai des la pozele de la inmormantare, de preferinta sa le pui in rama undeva prin casa. Doar asta e motivul pentru care faci poze la inmormantari, sa ai amintire.

| DjShizZelLE a răspuns:

Phai si mie mi-a murit bunicu anul trecut si am suferit destul de mult da am trecut peste adica na incearca sa nu te uit la pozele cu el sau chesti de genu da dup vreo 2 3 luni o sa te obisnuiesti cu ideea ca s-a dus si gandeste-te la el pentru lucrurile bune pe care le-a facut sau pe care ti le-a spus la un moment dat sau ce ti-a facut cu ce te-a ajutat dar in perspectiva trebuie sa te gandesti ca oriunde ar fi el tine la tine si te pazeste de sus Bafra si condoleante sad sper sa treci peste sad fundita /?

| octha a răspuns (pentru Rainbow0red):

Acum ce mai conteaza.e bine ca a inteles msgul.laughing

| Rainbow0red a răspuns (pentru octha):

Asa e laughing

| MariusToc a răspuns:

Tatal tau a murit? Si al meu a murit cand aveam 12 ani. Cineva mi-a spus o vorba "venim pe rand si mergem pe sarite".Am trecut peste aceste greautati.La inceput nu ma puteam obisnui cu ideea ca tata a murit, pentru ca cu o seara in urma am vorbit cu el.In sufletul tau va ramane tot timpul.Tot ce poti face acum este sa te gogi pentru el, iar rudelor tale spune-le acea vorba.

| Anonima264 a răspuns:

Buna!
Asta este viata, nu ai ce face. Timpul le rezolva pe toate...
O zi buna!