| Invictusman a întrebat:

Ce Doamne iartă-mă este cu nesimțirea asta pe unii Romani?
Țiganii mi-am dat seama ca ăștia nu au cei 7 ani de acasă și bunul simt, dar și Romanii sunt asa de necivilizați?

Stăteam de vorba cu unul și vine una și se baga asa cu japca în seama cu ala, îmi întrerupe mie conversația, mi se pare lipsa de bun simt și respect, mai ales ca era femeie. Deci aveam dreptate eu ca romanii se comporta în societate ca tiganii, ca nu mai exista respect în ziua de azi. Am înțeles ca îl cunoștea pe ala, dar nu e frumos sa te bagi ca musca în c.ur într-o conversație, lipsa celor 7 ani de acasă își spune cuvantul.
Vouă vi se pare frumos asa? Voi cum ați fi reacționat în situatia respectiva? Mie unul nu îmi plac fazele astea va spun sincer. Sa nu mai spun de bârfe ca sunt la orice pas și se mai dau oameni creștini, dar bârfesc de nu ai văzut asa ceva, alte conversații nu auzi decât bârfa!
Deci după ce femeia aceea s-a băgat ca musca în fund tipic romanilor și țiganilor eu efectiv am mai stat câteva secunde, ma uitam la ei cum discuta și l-am salutat. Ala de fapt era pervers, sanki! Imi pare rău că ți-o murit mama și alte alea. Ulterior ma întreabă ca nu are unde sta și ca dacă îl pot primi la mine o noapte, evident a refuzat! Era țigan și o cunoștea pe mama!

Voi ce spuneți de oamenii ăștia ce intervin asa în discuții ca nesimțiții? Le-ați fi obiectat ceva sau cum ați fi reacționat? Ca pe mine ma irita aceste specimene

12 răspunsuri:
| Naty1 a răspuns:

Crede-ma,asta e apa de ploaie fata de ce fac altii.
Pe la mine prin cartier e prăpăd. Urla astea si zbiara toata noaptea de te trezesc din morti.Iar azi cand m-am dus la magazin,era unu cu prietenasa in fata (eu am venit la ai mei aici, aici am crescut) si il intreaba pe ala de fata cu mine "da asta cine e?". Frate, trecem pe lângă ei doar, nici macar nu i-am salutat sau ceva, de ce o interesa habar nu am.

| Invictusman explică (pentru Naty1):

Fiindcă lumea se ia, ii ataca pe cei vulnerabili, liniștiți, cu asa ceva hrănesc romanii, prin fapte de astea și bârfe la tot coltul.
Eu sunt un tip agresiv când ma enervez, dacă ii dădeam o palma și o băgăm o spital? Rămânea cu traume? Eu cred ca asa merita unii dar nu trebuie sa te cobori la nivelul ei dar dacă nu își vad de treaba ai încotro? Femeie în toată firea, dacă mai era o rapciugoasa mai ziceam, nu e educata, e de înțeles! Dar Romanii ii condamna pe țigani nu am ce sa comentez uneori pe buna dreptate dar și ei se comporta la fel ca și ei. Eu cât sunt de liniștit odată bag pe cineva în spital. Vad ca dacă ești bun nu te respecta unii, te ia de fraier, apai stai sa vezi dacă nu îmi bag eu ceva în aia lor de nații proaste.
Nu poți sa vorbești cu cineva ceva, ca vine o parașuta și se baga în seama ca musca.

| Naty1 a răspuns (pentru Invictusman):

Eu pentru ca imi vad de ale mele si nu leg prietenii sunt considerată aroganta si sunt barfita, dar sincer am invatat de mult sa ii ignor.
Ca sa nu mai spun de aia c zâmbesc la mine si prin spate ma vorbesc. Oameni de doi lei, mai ales ca eu nu mi-am dat nici cu parerea despre ei.

| Invictusman explică (pentru Naty1):

Sunt analfabeți. Confunda anxietatea cu aroganta. Trebuie sa faci și tu ceva în acest sens, sa te mai deschizi un pic în fata unora, sa te expui cumva ca vezi lumea te înțelege greșit! Îți va fi greu pana îți întra în vana apoi nu o sa te mai bâlbâi și vomiți când vorbești cu cineva. Dar vede ca nu comentezi și ca ești singura și de aia te ataca. Da de unde ești dacă nu te superi? Cei cu bahausul ala acolo? Unde se cred aia în jungla? Sunt romani sau țigani? De ce nu chemați politia pentru perturbarea ordinii publice?
De fapt politia în ziua de azi o ard pe la pensat, donuts & cofee ca numai sa ne protejeze de bolnavi psihic nu o fac.
România, "tara lucrului bine făcut".
Pai nu au ce sa faci îți dai seama mai ales ca ești fata.

| Naty1 a răspuns (pentru Invictusman):

Zona nu conteaza dar eu nu am treaba cu ei, eu imi vad de ale mele.Dar si aici la ai mei si dincolo unde locuiesc momentan tot parerea asta o au despre mine dar sincer nu imi pasa. Daca ei nu fac diferenta intre anxietate si aroganța e treaba lor.
Nu vreau sa demonstrez nimic, ca nu se iau de mine propriu zic.Dar aud prin spate si eu cate ceva.Sti cum e, indiferenta doare mai tare.

| Invictusman explică (pentru Naty1):

Ar trebui sa pleci dincolo, nu e de stat într-o tara ca asta. Unde sunteți corupți în ultimul hal de proprii concetățeni, ma refer la politicieni.

| johnnny123 a răspuns:

Si daca una s-a bagat peste tine in conversatie rezulta ca "romanii sunt nesimtiti"? Cine era aia, reprezentanta tuturor romanilor de pretutindeni?

Nu ti se pare ca este complet aberant sa pornesti de la un eveniment izolat in care a fost implicata o singura persoana si sa faci apoi o generalizare la nivelul unui intreg popor?

| Invictusman explică (pentru johnnny123):

Dar cine a spus "deșteptule" ca e prima data când mi se întâmplă asta? Ești analfabet? Nu vezi ca am precizat ca nu e prima data când mi se întâmplă asa ceva? Și peste tot unde merg aude numai bârfe, și înjurături chiar de propriile angajare, și sunt românce nu rrome!
Tu ai probleme grave mintale dacă crezi ca romanii sunt un popor de oameni civilizați când sunt primitivi în Europa, mănâncă semințe la plaje, își fac nevoile fiziologice pe unde apuca, fetele sunt pe locul 2 la adolescente gravide, pe lângă Vaslui, sau chiar acolo se produc scandaluri, violuri, incesturi și asa mai departe, nu sunt toți la fel dar e absurd sa spui ca romanii sunt civilizați când bârfele sunt la ordinea zilei, aici întra și etnia gypsy, ăștia barum din moși în strămoși sunt asa.
Nu vezi ca de naty se ia ca e liniștită? Cunosc multe cazuri unde vedeam românce făcand bully parca desprinse din filme horror de o amica de a lor doar ca era diferita.
Pe unde lucram numai înjurături auzeam, la magazine din nou înjurături, culmea de la fete. Pe strada nu e un moment sa nu vad care unul ca fluiera ca un cioban, sau scuipa o flegma din fundul grădinii, sau râgâie!
Nu generalizez, dar e prea de tot unde s-a ajuns cu societatea asta.
Întreg popor care numai sa bârfească știe, spalate cu romanii tai pe cap dacă tu ești mandru de nația asta.

| salieri84 a răspuns (pentru Invictusman):

Stii, este o vorba: ''cu cine te insotesti, ca el esti''. Din relatarile tale, precum si limbajul pe care-l folosesti, rezulta ca esti foarte umblat... printre ''culti''. Schimba macazul si vei vedea ca mai sunt si oameni de calitate.

| Adrian5575 a răspuns:

Daca asa s-au invatat de mici, numai ai ce sa le faci oricat de mult ai incerca.

| Invictusman explică (pentru Adrian5575):

Ai dreptate. Dar tu ii spuneai ceva fi sincer acelei femei sau îți vedeai de treaba și plecai cum am făcut eu? Si se mai mira unii de ce sunt văzuți țigani prin Europa, dau vina pe țigani pe tot Raul comis când și ei se comporta similar în societate, se numește ipocrizie în toată regula. Îmi venea sa ii dau o scaltoaca sa o las lata ca asa merita unii, dar și asa plec de aici din tara asta de oameni abjecti. Nu e prima data când mi se întâmplă asa ceva, asta e problema. Oricum nu stăteam decat 2 minute la discuții cu acel om.

| Adrian5575 a răspuns (pentru Invictusman):

Eu as fi procedat la fel ca tine. Nu are rost sa iti bati capul cu toate specimenele.