Nu esti sinura sau parasita joacate cu prietenii sau uitate la tv la filme Si daca vrei incearca sa te joci Metin 2 ro server Taurus regatul albastru este foarte fain no sa te mai gandesti la aceste lucruri
E greu cand parintii se despart pentru ca cu oricare ai ramane simti lipsa celuilalt.Eu zic sa dai de mama ta, sa o suni, sa o cauti, cred ca ai nevoie de afectiunea ei, mai ales ca esti fata so fetele sunt mai atasate de mame.Nu ezista sa o cauti, sunt sigura ca te va primi cu bratele deschise.Cat despre tatal tau explica-i ca ai nevoie si de mama ta.Mai iesi pe afara cu prietenii poate asa nu te simti singura.sau cheama prietenele tale sa doarma la tine, sau dormi tu la ele O sa vezi va fi mai bine:*
Fi mai sociabila, incerca sa nu mai vezi totul rau ^^ gaseste.ti prieteni cu care sa razi, pe cinvea cu care sa petrei momente frumoase. Sau daca esti genul mai singuratica, relaxeaza.te, gandeste.te la ceva frumos...cu timpul o sa te obisnuiesti si o sa fi bine
Incearca sau comunici mai mult cu tatal tau si sa iti faci o prietena / prieten care sa te faca sa nu te mai simti singura... Incearca sa vorbesti cu mama ta ....si sa ii spui tot ce ai pe inima sper ca ti-am fost de folos
Funda? :X
Părerea mea este să ceri ajutorul unui psholog. Nu este nici o ruşine, iar aceste simptome pot sugera o viitoare depresie. Mai bine previi decât să tratezi. Mult succes, Gabriela!
Sa-ti cauti mama, sa vorbesti cu ea la telefon zilnic, sa-i spui ca ti-e dor de ea si vrei sa va vedeti mai des!