Nu reușești să îți controlezi emoțiile.
Mergi la Psiholog. Ai 12 ședințe gratuite pe an cu trimitere de la medicul de familie.
Bună.
Incearca asa : cand cineva țipa la tine pune deoparte tot ce zice (Esti ca in vacanta ) asculta, nu sta de judecat sau de inteles, dar memoreaza si trateaza totul ca si cand o sa te gandesti mai tarziu la asta, NU AI TIMP ACUM DE CHESTIILE ASTEA, DE PROSTIILE LUI ORICAT! DE CORECTE AR FI, bine ca sunt tu ai alta treaba acum.
Da, are legătură!
Pentru că ai trecut prin multă suferință, certuri și respingere când erai mic, sufletul tău a rămas foarte sensibil. Când cineva țipă la tine, corpul și mintea ta reacționează ca atunci, de parcă ești iar copil și ți-e frică sau te simți singur. De asta plângi, nu pentru că ești slab, ci pentru că ai fost rănit și încă te doare.
Nu e vina ta! Cu timp și ajutor, lucrurile se pot vindeca. Dacă ai cu cine să vorbești, te-ar ajuta mult. Și nu uita: meriți să fii iubit și să te simți în siguranță!
Clar. Traumele din copilarie sunt raspunsul la problema ta. Imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva, nu imi pot imagina cat de rau a fost. Du-te la un terapeut sa te faci bine, ok?
Buna Corina. Imi poti da instagramul tau sa vorbim puțin despre asta? poate pot sa te ajut, am nevoie de mai multe detalii
Cu ce mă poți ajuta?
Sunt un psiholog mai mic, mai la inceput dar poate stiu despre problema cu care te confrunți