Nu vorbesti cu fete, nu esti o fire sociabila, nu mergi in locuri populare, nu esti atractiv, nu ai simtul umorului. Iubirea vietii tale crede-ma ca nu o gasesti in biblioteca, in pat etc.Eu una mi-am cunoscut iubitul cand am mers cu fetele pe teren sa vedem si noi baieti frumosi si prostu mi-a dat cu mingea in cap
Dar ce ai incercat pana acum, mai exact si nu a functionat? Stai linistit, nu esti nici primul si nici ultimul in aceasta situatie, deci incearca sa nu te lasi descumpanit si nici sa-ti tai singur craca de sub picioare.
Depinde de tine si de ambitie, cate amice fete ai, daca stii cum sa abordezi o fata sau cum sa vorbesti cu ea.
Am vorbit doar pe net.Eu cred că abordez niște străini de aia nu merge, neavând niciun prieten.Și nici fizicul nu mă ajută.
Nu am prieteni cu care da ies la voi fetele e mai ușor.Am văzut o grămadă cupluri care s-au cunoscut online.
Daca fizicul nu te ajuta, lucreaza la el. Si e bine sa vorbesti si cu straini, atat timp cat nu stai si astepti sa vina o fata de la sine
anonim_4396 întreabă: