| DaW a întrebat:

Din nou vin cu o intrebare.

Am avut prietena pe o fata care din greseala am facut-o curva straight face adica na eram nervos nu am vrut sa zic asta si mama ei s-a uitat peste mesaje si a vazut straight face mai multe si a spus sa nu mai vorbeasca cu mine ca nu o merit si mai multe fata ma vrea dar ce sa fac cum sa ii arat mamei ei ca o merit adica imi pare rau straight face asta s-a intamplat acum 5 luni. chiar vreau sa vada ca imi pare rau. Ma gandeam sa ii dau fetei un buchet de flori si mama ei o sa vada ca-mi pasa de ea?

Răspuns Câştigător
| Maioru a răspuns:

Te duci cu buchetul de flori la mama ei si-ti ceri scuze.Trebuie sa-i capeti increderea, te duci acasa la fata o inviti la plimbare, la suc, la film, unde vrei tu dupa care o conduci pana acasa. Daca vei proceda asa sigur va fi bine.P.S. Ai grija la vocabular.

| DaW explică (pentru Maioru):

Un pic mi-e rusine straight face maicasa e mai autoritara sa zic asa >.

| Sentinel a răspuns (pentru Maioru):

laughing)) Hahaha. Daca vrei sa te accepte maica-sa, trebuie sa nu ii canti in struna. La urma urmei pe fiica-sa o ai, nu pe ea, nu?

10 răspunsuri:
| Felys a răspuns:

Urat din partea ta ca iti jignesti partenerele, nu meriti iertat, cauta-ti alta proasta care sa iti suporte iesirile nervoase

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai probleme cu nervii, poate fata chiar merita un baiat galant si dragastos nu unu ca tine care doar vrea.Nu ai voie sa adresezi astfel de cuvinte unei fete te face sa decazi ca om.

| DoriKat a răspuns:

Nu ai nici o sansa sa reusesti sa o impresionezi pe mama ei. Data viitoare cand te va enerva o vei face iar in toate felurile, crede-ma nu te vei putea stapani. Stiu asta pentru ca am patit si eu asa odata...

| DaW explică (pentru DoriKat):

Ma gandeam sa o las dracului de treaba. + ca maicasa are "preferat"

| trixiiie a răspuns:

Eu zic să o iei direct pe mama ei, personal, la o discuție și să-i spui totul.

Dar ai greșit ca naiba când ai făcut curvă o fată care nu e. Mă mir cum de mai vrea să fie cu tine.

| sosostore a răspuns:

Poti sa ii dai un buchet de flori mamei ei si sa iti ceri scuze ca ai vorbit asa, erai intr-o pasa proasta, o sa te certe sau nu o sa te ierte dar macar stii ca ti-ai cerut iertare.

| DaW explică:

Adica big grin ce sa fac?

| gabrielaiuliana19960508 a răspuns:

Cereti scuze in primul rand si incearca sa ii demonstrezi mamei fetei ca iti pasa de fata ei si ca ti mult la ea