Inteleg ca el are casa lui. Dar ca si tu ai casa ta. Nu stai la parinti.
Nimeni nu poate sti ce vrea altul, pana nu-l intrebi. Discuta cu el asta, nu cu noi.
Am așa o frică să-l întreb, pentru că nu știu ce va zice, cum va reacționa ..etc.
Si preferi sa lasi relatia sa avanseze fara sa-i spui. Ce faci, ii spui dupa nunta?
Spune-i ce ai de spus, ca sa stie fiecare dintre voi ce isi doreste celalalt. E mai bine sa afli acum ca relatia nu va functiona, decat mai tarziu.
Sunt total de acord cu @wildthing. Alegerea cea mai inteleapta ar fi sa clarificati de pe acum aceste treburi, inainte ca lucrurile sa ajunga mai departe si situatiile neclarificate sa se transforme in incurcaturi.
Singura parere din exterior pe care pot sa ti-o ofer este ca amandoi ati avea dreptate in cazul de fata si sa refuzati dar si sa acceptati sa va mutati unul la celalalt.
Tu ai avea dreptate sa NU te muti la el deoarece stai cu frica ca poate, poate apar discutii din cauza familiei lui.
El pe de o parte ar avea dreptate sa NU se mute la tine din 3 motive:
1. DACA tu stai cumva cu chirie ori ai rate la locuinta respectiva atunci e clar, nici eu nu as alege o astfel de situatie in loc sa stau la casa mea muncita de mine ani de zile care e achitata 100%.
2. La casa lui se simte mult mai confortabil + ca aveti parte de ajutor si sustinere din partea familiei la nevoie.
3. Standarde sociale. Stim cu totii ca nu da prea bine ca barbatul sa se mute la casa sotiei. Daca e genul de om care tine la aparente si la ce zice lumea, atunci si daca nu o sa recunoasca, tot il va deranja treaba asta.
1. Am 2 case ale mele in aceași curte și nu am nimic cu rate etc. sunt case de la părinții, bunicii.
2. Nici eu nu mă simt confortabil la el cu atâtea persoane in casa. chiar daca au toți casa in aceași curte una de alta dar tot acolo e.
3. Dacă nu m-ar accepta ai lui de exemplu, tot ar trebui sa se mute cu mine. Cunosc pe mai mulți tot asa din cauza motive de genul care s-au mutat la iubita/soție.
Ok, acum urmatorul pas este sa-i spui si lui ce ne-ai zis si noua ca sa inteleaga cum stau lucrurile privind acest aspect.
Esther100 întreabă: