| Ofatamisterioasa13 a întrebat:

Hei, am 0 intrebare ati patit ca la inceputul unei relatii sa vorbiti mereu despre tot felul de chesti si mai apoi dupa un timp sa chiar numai aveti ce vorbi de fapt eu de la un timp nu stiu nu prea mai am ce vorbi cu prietenul meustraight face nici el numai e deschis la comunicare ca inainte si asta imi pune un semn de intrebare de ce numai vorbim/comunicam ca inainte ce la facut sa faca schimbarea asta si azi l`am intrebat da cei cu tine nu stiu parca e la un timp nu mai vorbim numai nimic ce se intampla si tacea...si zicea nu stiu poate n`avem ce si i-am spus pai incepe si tu un subiect acolo si nimic si i-am spus parca nu esti de fapt esti dar doar fizic dar mintea ta parca e tare departe si el ti se pare statea pe ganduri incontinuu e asa de enervant ma doare tare cand vad ca numai comunicam? ce se intampla? ce sa fac sa schimb asta? pe bune e insuportabila situatia ce se intampla oare e plictisit de mine sau ce are? numai inteleg straight face

Răspuns Câştigător
| Anca a răspuns:

Eu cred ca ati luat amandoi relatia asta ca pe o prajitura noua. Foarte curiosi, ati mancat-o prea repede pentru a-i mai simtii gustul.
Stiu si eu cum este sa vorbesti cu un om atat de mult, iar a doua zi sa nu stii ce subiect sa incepi, ca si cand nu ar mai fii aceiasi persoana.

Trebuia sa lasati putin mister, sa nu va spuneti tot de la inceput, sa nu dezbateti cele mai importante subiecte de la primele intalniri.
Trebuia mai intai sa discutati banalitati, ca mai apoi, cunoscandu-va mai bine, sa incepeti cu declaratii si relatari din viata voastra personala.

Cred ca ar trebui sa luati distanta putin unul fata de altul. Nu o pauza! Putina distanta. Adica, sa incerci sa ai alte activitati pe langa el, ceva interactiv. si el la fel. Ca sa va incarcati bateriile in alta parte, pentru a le putea folosi unul pentru altul.

Si mie mi se intampla in unele zile, sa nu pot fii asa deschisa cu EL si sa am impresia ca azi nu prea am ce-i spune interesant. Si lui i se intampla la fel cand este obosit, stresat. Dar avem grija sa nu fim amandoi fara chef in acelasi timp, pentru a fii unul care sa ne ridice moralul!

Iar daca pur si simplu simtim ca nu se leaga o conversatie, o lasam balta, fara sa ne suparam. Mergem facem fiecare un dus, iesim la o poveste cu prietenii, ne uitam la un film. si vorbim mai tarziu, cand suntem mai fresh!

Nu te alarma. Ia lucrurile cu calm si nu incepe sa-l descosi in legatura cu atitudinea lui, pentru ca nici tu nu vii cu nimic nou!
Nu o sa faci decat sa-l enervezi. Pentru ca fii sigura ca nici el nu stie de ce simte un gol in conversatiile voastre!

Dati-va putin timp si lasati putin mister intre voi! happy

6 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Pai, asta este.cand vorbesti multe si nevrute.In orice moment, este ceva de comentat, de discutat.Problema este ca nu trebuie discutate cancanurile, ci problemele importante ale vietii, cele care dau sens vietii.Nu puteti toata ziua discuta de Anda Adam sa zicem. Daca nu stii cum sa conduci o discutie, fa asa:citesti ceva, citeste si prietenul tau si apoi comentati. Puteti face asa cu romane care va trebuie la scoala, cu filme, cu piese de teatru, cu imaginile dintr-o expozitie.Inveti ceva despre caracterul uman, despre temperamente, incercati sa vedeti unde va incadrati, ce puteti face ca sa fie mai bine. Poate prietenul tau are alte subiecte preferate, sau chiar probleme.In general, fetele sunt mai iscoditoare, mai creative, stiu sa conduca discutia. Dar daca discutia e neinteresanta, baiatul se plictiseste. Atentie.

| Anca a răspuns:

@matakitty, e de altfel un subiect care va aduce si despartirea daca o sa continua sa-l cicalesti cu exa lui! laughing

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Nu pot sa cred:-o O fata care mai si tace?! big grin
Te iau de nevasta draga mea!
Trecand peste... Incercati sa vorbiti despre asta sa vedeti daca relatia voastra mai este in regula si daca singura problema e ca "ati epuizat toate topicurile", atunci incepeti si recitati poezii, nu stiu ce sa zic.
Si eu am iesit cu o tipa foarte ok si inteligenta si la locul ei asa, dar nu am inceput nimic mai mult pentru ca desi-mi merge gura non-stop cand ma simt bine in prezenta cuiva, simteam ca, cu dansa nu prea interactionam, niciun subiect nu avea continuitate, nu se lega, etc.
Nu zic acum sa va despartiti (adica sa nu va mai vedeti, ce am facut eu cu mandra asta), dar mergeti la un film si dezbate-ti-l apoi.
Spor!

| INSOLINYO a răspuns:

Din descrierea ta, baiatul pare trist.
Incearca sa-l inveselesti, sa-i povestesti bancuri, fara sa astepti sa-ti spuna si el unul.
Arata-i videoclipuri haioase,
Mai spune-i ca-l iubesti in timp ce i le arati...
Mai fa, gesturi amuzante.

Dar daca nu-i trist, si "e plictisit de" tine,(eu totusi nu cred)
intreba-l daca doreste sa-ti spuna ceva, ce are pe inima.,
Spune-i sa-si dea jos piatra de pe inima spunanduti.

P. S: sper ca sunt bune sfaturile mele... celputin: 30%

Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate ai facut tu vreo observatie deplasata, poate te-ai intors cu spatele la el, poate te-ai intors cu spatele la el, incearca tu sa discuti cu el

| matzakitty a răspuns:

Eu cand nu mai am subiecte descid subiectul : ex-a lui, este un subiect infinit tongue