"Am nevoie de un sfat‚ vă rog!"
Crede-ma la varsta asta nu ai cum sa intalegi sau sa stii cum e viata cu adevarat, macar daca ceri sfaturi incerca sa intalegi si sa scoti ce e bine din ele
Si crede-ma sunt ff putini oameni care iti vor zice realitatea asa cum e, ar trebui sa fii mai calma si deschisa si sa nu mai fii increzuta si sa incerci sa te gandesti doar la ceea ce e important.
Uite ce ziceam, acum mai te iei si de mine, inloc sa te uiti la tine, te iei de altii de parca crezi ca intalegi ceva, si oricum sunt cu mult mai inteligent decat ai putea fii tu vreodata in orice viata, App cati anisori ai de faci atatea? Lasa-ma sa ghicesc 14-15 ani, inca nici la liceu nu esti si deja ai atatea fite pe capsoru' ala? Se apuca ea la 14 ani sa-mi reproseze mie de raspunsurile care le dau, si ea nu stie ce e de capul iei in realitate ![]()
Cel putin eu cel putin scriu ce trebuie, si corect din punct de vedere gramatical.
Cat despre comentatul aiurea, nu vezi ca deja o arzi cam aiurea?
Eu ti-am dat un sfat si de acolo ai tot inceput sa aberezi, ca ce pnm nu-ti convine tie pana la urma? Nu ti-a reprosat nimic omul, iar tu incepi si faci figuri ca nu-ti convine tie ce sfat ti-am dat ![]()
Nu-ti convine ce raspunsuri primesti? Du-te taica in strada sauin jungla in slabaticie poate acolo o sa primesti ajutorul de care oftezi atat, ca daca omul e bun cu voi, v-o luati in cap, mai aveti si tupeu jegos sa-i reprosati, si voi abia ati dat de buletin, juma'-de buletin ce esti ![]()
Pai daca nu-ti convine, atunci ce mai pui intrebari, si asa stupide, hm?
Infine, eu zic mai bine vezi-ti de treaba daca suferi de nebagare in seama![]()
App data viitoare incerca sa nu mai folosesti cuvinte pe care nu le cunosti ca s-ar putea sa faci o tocana...si asa te cam bate limba romana.Vezi ca te-ai murdarit de lb. romana la gura, sau poate e altceva... ![]()
"Nici măcar în vacanțe nu pot să stau complet relaxată fiindcă sunt foarte stresată"
Esti stresata?
Vai ce sa-ti povestesc e stresata de niste teste la scoala
trist omule... Ma intreb in viata de zii cu zii cu ce te ocupi... x_X
App Ai grija ca Gaina stresata nu face oua sanatoase! din pacate ![]()
"Am nevoie de un sfat‚ vă rog!"
Eu cred ca pana la urma tu ai nevoie de altceva
RaicuIleana întreabă: