Eu votez pentru o discutie deschisa cu el si nu sunt deloc impotriva "curajului" de a spune tu ce simti. Daca iti e teama poti doar sugera, intr-o discutie privata. Mi se pare insa putin demodat sa te intalnesti cu altul sa vezi ce zice si conceptia conform careia daca face ceva -e gelos te iubeste daca nu, nu simte nimic in unele cazuri e eronata, sunt personae cu un mare respect de sine care desi ar simti ceva apoi nu ar mai baga in seama o asa persoana.Prin adolescenta mea, acum 10 secole, m-am prins eu ca unui tip ii place de mine si ca nu spune si am zis sa-l ajut, doar ca el a considerat ca daca i face avansuri unei prietene comune (am crescut toti impreuna) o sa fiu geloasa si am sa recunosc eu. Ei si sincer a fost tocmai invers
Desi imi placea, dupa faza asta le-am dorit sa fie fericiti impreuna si nicidecum nu am fost impreuna. Nici ei nu au fost impreuna ca nu-si dorea asta dar nici noi doi.
Cel mai bine e sa te intalnesti cu alt baiat si sa vezi reactia lui. Daca tine la tine, asa vei afla. Succes...
Si eu sunt cam ca prietenul tau dar el nu-ti zice nimic pentru ca nu e sigur daca si tu il placi
asa ca fa tu primul pas si el te va urma
![]()
Ar trebui sa iti zica el primul ca NICIO FATA din lumea asta nu i-a zis in fata unui baiat ca ii place (ASA E LEGEA "SUBURBANA", daca intelegi ce vreau sa iti spun)