| Anamaria13m73829j a întrebat:

Hey TPU, am o problemă tare urâtă, efectiv nu am prieteni. Am încercat să-mi fac dar mereu mă criticau iar după se luau de mine. Când ies afară sunt mai mulți copii și efectiv am încercat să mă împrietenesc cu ei, dar nu a mers iar acum se uită urât la mine. Aș vrea și eu niște prietene de încredere dar din păcate nu cred că se va întâmpla.

Răspuns Apreciat de Editori
| Monquesse a răspuns:

Daca persoanele pe care le-ai întâlnit pana acum nu te accepta nu înseamnă ca ai tu o problema. Pur și simplu poate e mai bine așa decât sa intri intr-o astfel de gasca. Vezi ce hobby-uri ai și încearcă sa găsești persoane cu aceleași interese, astfel se leagă mai repede o prietenie și bineinteles nici nu vei fi judecată. Cu timpul vei învata ca nu cantitatea contează ci calitatea. Uneori e mai bine sa fii și singur decât sa trebuiască mereu sa multumesti pe careva sau mai rău sa apuci la niște anturaje proaste.

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Pe TPU mai prinzi oameni izolati de fel dar din alte orase

| MadRaven a răspuns:

Problema este că probabil te concentrezi mai mult pe a încerca să fii plăcut acelor oameni decât pe a fi tu însăți. De multe ori cu cât te chinui mai mult pari mai superficială și mai puțin credibilă să zic așa. Nu te duci la un om spunându-ți "o să fac persoana asta prietena mea" ci mergi fiind tu însăți și dacă e să aveți lucruri în comun și să vă potriviți ca personalități, prietenia o să apară de la sine. Important e să fii tu prietenă cu tine însăți în primul rând și să lași prieteniile să vină de la sine, nu să le forțezi. Cu atât mai mult dacă vrei "prietene de încredere", nu poți să le "culegi" pur și simplulaughing

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să mai încerci.

Răspuns utilizator avertizat
| Serban234 a răspuns:

Eu niciodata nu mi-am facut prieteni cand am incercat! Am putini prieteni, recunosc, dar cei pe care ii am au devenit din senin si sunt printre cele mai importante persoane din viata mea!

| batranulintelept77 a răspuns:

Sincer iti zic ca nu e nimic rau in asta. Nu zic sa fii lupul singuratic, dar sa nu ai prieteni nu e capat de lume. Sunt multe persoane care ma numesc prieten, dar eu nu ii numesc prieteni fiindca nu mai am incredere. Vorbeste cu lumea, dar nu iti baza toata viata pe ei, sunt oameni si te pot "trada" fara motiv. Nu stii ce gandeste un om, cei mai multi nu merita increderea ta.