Dacă te îndrăgostești la prima vedere, înseamnă ca te indragostei de aspectul fizic. Poți sa pui un coleg care se înțelege cu ea sa o intrebere dacă simte ceva pentru tine.Succes!
Ha ha.
Rad de nu mai pot!
Ea nu e genul ala de fata! E cuminte si frumoasa si....nu știu chiar o plac muult!
Nu prea cred ca vreun coleg ar face asta si ea ar raspunde. E super timida.
Cat despre aspectul fizic, îhmm e un pic mai plinuța(56kg), 1,60, blonda si cu niste ochi albastrii ca marea; dar nu numai asta m-a atras! Ci felul ei de a fii, a vorbi...
Caut-o la prietenii prietenilor tăi sau în grupul liceului. Eu așa am făcut odată ca să găsesc o tipă.
Lasă-l că e mic și habar nu are. Parcă trebuie să fii un anumit gen de fată ca să ieși cu un hăndrălău. Și eu plăceam o fată care probabil era mai drăguță decât respectiva lui dar din cauza asta era și destul de populară și imediat și-a găsit pe unul. Era clar că nu am nicio șansă chiar dacă nu eu am căutat-o ca un disperat ci ea mi-a dat cerere pe Facebook.
Vazand postul lui, ce sa zic. Am zis ce am avut de zis, restul depinde de el. E naiv, nu stie ca astea mai "cuminti" sunt mai rau ca alea nebune.