anonim_4396
| Anonim întreabă:

Iubitul meu e influențat de părinții lui prea mult, adică sta și ii ajuta mereu, nu-l lasă mereu sa ieșim pe ideea ca "cât timp ești la mine faci cum spun" adevarul e ca și lui i se cam pare normal ce se întâmpla fiindcă mai gândește și ca ei, suntem diferiți și familiile noastre sunt diferite dar ne iubim mult, a făcut multe pe furiș pentru mine și sunt sigura ca ma iubește însă nu știu dacă e ok o despărțire in cazul asta. Ce ziceți?

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Fiind minor e la cheremul parintilor, daca sta cu ei in casa la fel.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Deci motivul tau de despartire este acesta? Adica... da, daca asta simti, nu este nicio problema. Insa daca zici ca va iubiti si il iubesti... si dupa ne si intrebi daca asta este un motiv de despartire, ma intreb ce o sa faci daca o sa zica 100 de persoane ca este. O sa te desparti? Pai atunci il mai iubesti? Cum vine asta? :/


Dar sa analizam putin problema, ce ai vrea sa faca pe langa? Daca nu ar face si nu si-ar ajuta parintii sa zicem, si ar sta tot la ei, ei nu ar avea dreptul sa il scoata afara din casa? Ba ar avea.

Intr-o relatie, ar trebui sa existe comunicare, iubire si intelegere, si acel ceva inexplicabil, pe care il simti si stii ca el/ea este persoana potrivita pentru tine, fara sa mai ai nevoie de motive.
Daca tu te intrebi daca sa te desparti de el, inseamna ca aici chiar este o problema.

Cauti perfectiunea? O legatura buna intre familia ta cu a lui? O legatura buna intre el si familia lui? Sau o legatura mai "normala"? Pai nu prea se gaseste asa pe oriunde.
Conteaza doar ca legatura voastra sa fie normala.

Acum, noi nu stim varianta lui. S-ar presupune ca tu sa ai o parere si el sa aiba o parere, iar aici nu putem zice ca tu sau el are dreptate. Voi ar trebui sa comunicati si sa stiti ce gandeste celalalt, asa ar fi corect si normal pentru o relatie sanatoasa.

Noi nu prea avem cu ce sa te ajutam aici, si imi pare rau. Totul depinde de voi 2.

Numai bine! ^_^

| HyperboreaSchizoPosting a răspuns:

Și e o problemă că își ajută parinții? laughing

Nici nu știu dacă să râd sau să plâng. Dacă își ajuta părintii asta arata caracterul lui bun și muncitor. Nu asta vrei de la un băiat? Sau era mai bine dacă era nepăsător și superficial?
Ma rog, treaba ta. Tu stii ce vrei. Culegi ce semeniwinking

| glasulfilologului a răspuns:

Eu zic sa te despărți de el.
Nu din vina lui, ci din vina ta. NU MERIȚI UN BĂIAT CA El. Sincer acum, tu te azui/vezi cât de penibila esti?