Vrea sa spuna, ca esti o mica "vrajitoare", ca ai stiut cum sa-l cuceresti, adica sa-i oferi ceea ce alte fete nu i-au oferit. Probabil, faptul ca ai un comportament diferit de al celorlalte fete, gandesti matur, etc, etc, si stii ce vrei de la o relatie. Si baietii se satura cateodata de fetele care cad prada prea usor.
Ciudat, expresia "A intra sub piele" are de obicei un sens negativ, o persoana care intra sub pielea cuiva este un parazit, face pe amicul cel mai bun si apoi profita de cel pe care l-a fraierit.
Poate sa mai aiba semnificatia "a face pe voie", cand persoana care "intra sub piele" cauta sa indeplineasca dorintele celuilalt, inteleg ca la aceasta s-a referit prietenul tau.
Eu zic ca parerile noastre nu prea conteaza, si ca mai bine ar fi sa-l intrebi pe el.
De obicei, expresia asta inseamna ca ai reusit sa fii pe placul TOTAL al cuiva, si in cazul tau, probabil vrea sa-ti spuna ca tine la tine, dar nu stie cum
.
A vrut sa. ti spuna ca l`ai atras asa cum ai stiut tu, si cum nici o fata nu reusise poate, pana acum. Crede ca va potriviti din multe puncte de vedere si ca puteti realiza ceva frumoa impreuna.
Sper ca te-am ajutat. Mult succes:*
Te-a convins sa devii mai binevoitoare cu el. In sensul sa te mentii concesiva. Altfel zis, daca iti cere ajutorul in ceva, tu sa nu-i raspunzi monosilabic NU... Adopta vointa! Evita refuzurile excesive. Va puteti intelege mai bine in felul acesta daca sunteti amandoi de acord si aveti bunavointa in mod reciproc.
Adica o fata care sa-i placa lui ca si caracter mai ales, pe langa celelalte... daca iai intrat sub piele vrea sa zica ca va intelegeti oarecum din toate punctele de vedere.iti poate povesti orice.are incredere in tine. i esti draga.sau mai mult.nu stiu ce relatie aveti voi
si ai reusit fara sa vrei pentru ca poate ati stat mai mult impreuna si ati tot vb pana ati prins drag unu de altul :X sper ca te-am ajutat putin :* Funda :*
Probabil simte ca i-ai intrat in suflet, dar nu stie cum sa se exprime
"a intra sub pielea cuiva" inseamna sa-l manipulezi, sa fie ca o marioneta pentru tine. Poate simte ca ar face orice pentru tine.
Acesta e punctul meu de vedere. N-am de unde sa stiu la ce se gandea cand ti-a spus asta si in ce context
Buna @pinca! s-a referit ca tu ai reusit ce alte fete nu au putut pana acum.![]()