Ofera-i flori, propune-i o vacanta exotica impreuna, invit-o la un concert. Orienteaza-te pe ceea ce stii ca-i place.
Eu zic sa incerci sa iti pui intrebarea: daca eram tanar ca la 20 de ani, ce as fi facut ca sa o recuceresc?
Sper sa va impacati. " Locul nostru este acolo unde ne este inima"
Las-o pe ea sa vina la tine.
Din moment ce a plecat, si de 3 luni n-ati mai vorbit, ea a dat cu piciorul relatiei. Daca mai vrea sa existe un 'voi', ar trebui sa vina sa va impacati.
Abia atunci, asteapt-o cu o surpriza (minim ditai buchetul de flori).
De fapt depinde si cum v-ati despartit.
Eu, in alea 3 luni ii trimiteam prin fax actele de divort, si daca era de impacat, bineinteles, intai ma asiguram ca isi recunoaste greselile. Apoi dadeam divort, ca eu nu ma sucesc niciodata ![]()
Daca ai gresit tu, e mai nasol, dar tot e recomandabil s-o lasi pe ea sa faca pasii impacarii, tu fii doar primitor, apoi, cand esti sigur ca e din nou a ta, cere-ti scuze, daca e cazul.
Nu te smiorcai prea repede, ca totusi tu esti barbatul, iar o relatie la distanta asta, cu o suparare care a tinut 3 luni... Pentru mine e o relatie incheiata de 3 luni, si n-as mai relua-o niciodata.
Oamenii nu pot fi ținuți într-o relație cu forța. Dacă asta cere ar trebui ca asta să îi oferiți. Poate dacă veți fi bun și înțelegător și nu veți ridica tonul și veți încerca să o înțelegeți ea va reveni la gânduri mai bune și va schimba optica despre viață. De foarte multe ori oamenii, chiar și după divorț, dacă nu a mai pus nimeni presiune pe ei, și-au dat seama că au facut o greșeală și au revenit asupra deciziei. Pentru divorț luați legătura cu oamenii ăștia specializați pe dreptul familiei din Anglia: http://academiademediere.ro/......nglia-u-k/
Zaka întreabă:
JohnnyBravo123 întreabă: