Aimulte lucruri de invatat de la colegele tale mai in varsta. 
De ce nu slabesti?

Mai bine fără prieteni decât cu prieteni falși care doar profită de tine, unii oameni pur și simplu se simb bine singuri e adevărat că vor să aibă o viață socială dar scopul lor nu e deloc să aibă mulți prieteni.
Nu cred că de aia se uita urat lumea la tine că ai 100 kg, ci că ai tu deviații comportamentale, probabil ești o fire conflictuală. Oamenii mai retrași așa sunt puțin antisociali, au ura multa in suflet și sunt veninoși.
					Poate termenul prieteni e puțin impropriu aici. Ideea e să avem persoane în prezența cărora să ne simțim bine, relaxați, să putem discuta orice, să comentăm, de exemplu, știrile din presă sau de la tv, sau pur și simplu fleacuri, cam cum discutăm aici pe TPU. Și asta eu zic că e bine, chiar necesar. Nu trebuie neapărat să ajungem la intimități, cum ar fi problemele noastre de familie sau despre decepțiile pe care le-am avut în dragoste

Păi cu cine să vorbești dacă atunci când îți faci un prieten îl minți că ești studentă la medicină? Și apoi tot tu te superi când se află că ești o mincinoasă.
Și nu mai da vina pe greutate, că am văzut destui oameni supraponderali care nu duc lipsă de prieteni. Tu ai alte probleme care nu au nicio treabă cu greutatea.

Poate nu ai avut ocazia să cunoști oameni. E greu să mai găsești prieteni adevărați, acum depinde ce percepție ai tu asupra unei prietenii. Să găsești un prieten cu care să ieși în club și să bei este ușor. Să găsești un prieten care te ajută la greu și e acolo fix când ai cea mai mare nevoie, foarte greu.
Dacă nu ai avut parte nici măcar de prieteni ocazionali, cel mai probabil ești prea retrasă sau timidă să formezi conexiuni cu oamenii.

Dar de munca de ce nu-ti iei, ca sa nu te mai plictisesti?
Nici sa slabesti nu vrei si nici sa muncesti... de ce?