|

Membri TPU! Nu sunt obisnuita sa ies din zona mea de confort, iar asta inseamna ca uneori chiar pierd anumite lucruri. Nu mai vreau sa fiu asa, nu vreau sa ma transform in cine stie ce, doar sa fiu putin mai indrazneata. Cum ies din zona mea de confort si credeti ca as avea mai multe de castigat daca as face asa?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Ce varsta ai?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pe mine m-au ajutat foarte mult niste cursuri de actorie in perioada adolescentei. M-au scos mult din starea de confort

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ieșind din zona de confort înseamnă să încerci ceva nou dar trebuie sa te atragă și pe tine. De exemplu dacă îți place să mergi doar in locuri pretențioase dar un prieten îți propune sa mergi la un concert sau un loc mai nepretențios, sa accepti, e valabil și invers. Ideea e sa fii deschisa sa nu ai prejudecăți, ai de câștigat fiindcă poți sa te descoperi, poți întâlni oameni sau locuri interesante

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Draga mea, de pierdut oricum vei pierde anumite lucruri, indiferent ce fel de persoană ești. Nu poți fi multifuncțională.
Dacă ți se pare că trebuie să lucrezi într-o direcție atunci fă-o. Probabil că încă nu te simți bine în pielea ta, încă nu ți-ai găsit un echilibru, care este vital pentru o viață armonioasă.
Dacă ai avea mai multe de câștigat, asta e discutabil. Depinde de așteptările tale.
De exemplu - o persoană fără picioare îi invidiază pe cei care pot merge. Unii dintre pietonii obișnuiți și-ar dori o bicicletă, și-i invidiază pe cei care au. Dintre bicicliștii, unii îi invidiază pe cei care au un scuter. Etc, etc... Ai înțeles ideea. happy
E în regulă să dorești mai mult, dar nu e în regulă să nu apreciezi ceea ce deja ai, fiindcă vei fi veșnic nefericită.
Succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează