Depinde de temperament! Pentru mine intotdeauna prima impresie a contat foarte mult.Mi se intampla si atunci cand vreau sa cumpar ceva. Daca nu-mi incanta ochiul la prima privire, in zadar ma convinge vanzatorul.Ii mai poti acorda o sansa, asta numai daca esti incerta!
Si eu sunt la fel ca tine
. Nu-mi vine sa-i mai acord o a doua sansa pentru ca uite de exemplu n-a vrut nici sa vorbim la telefon inainte mi-a dat doar bip pentru ca sunt in alta retea, desi 1 sau 2 minute nu cred ca-l costau foarte mult; inainte de intalnire a trebuit ca eu sa-i dau sms ca sa aflu daca ramane valabila intalnirea si dupa doua zile m-a intrebat pe mess daca mi-a placut intalnirea si sa-i spun sincer, deci nici macar un sms nu mi-a dat ca sa ma intrebe asta...
Nu este nimic in neregula cu tine...stai linistita! Este si normal ca la prima intalnire sau prima data cand vezi o persoana iti place aspectul fizic... apoi ce ascunde in substanta cenusie
. Este normal ca in cel mai mic grad trebuie sa te atraga si fizic, daca nu, nu cred ca se poate o relatie asa! Si pretentioasa nu stiu daca esti sau nu dar daca da e foarte bine(o fata care nu sare cu una cu doua in bratele cuiva bravo)
Nu, este vorba de chimie, plus ca si ai fost mintita ( ma refer la pozele ) ai avut o reactie fireasca.
De obicei pentru a infiripa o legatura cu o persoana proaspat cunoscuta ar trebuie sa fie la baza cel putin atractia fata de persoana respectiva.nu esti pretentioasa,deoarece in interiorul tau erai dezamagita de aceea persoana pentru ca ti-a aratat poze mai atragatoare decat era el in realitate, de aceea n-ai avut nici emotii, data viitoare cere webcam-ul pentru a evita situatia de mai sus