Poti sa ii faci cadou multe lucruri gen: haine, parfumuri, bijuteri mai ales ciocolata ...mie una imi plac foarte mult cerceii si parfumurile si mai ales ciocolata alba
...mie una imi plac foarte mult cerceii si parfumurile si mai ales ciocolata alba 

M-am dus azi si i-am luat un set cdu bratara si lantisor din argint. sper ca o sa-i placa
			Cu siguranta o sa-i placa si multumesc
 si multumesc 

Ordonare:
					După relevanţă

Ordonare:
					După relevanţă 

Daca ai destui bani poti sa-i iei un tricou, un parfum, niste machiaj sau bijuterii[nu pe toate  ] Sper c ate-am ajutat
] Sper c ate-am ajutat  

Haine,accesorii,bomboane,ciocolata,parfumuri,luciuri de buze,fard de ploape,accesorii(de par),telefon, laptop, CD-uri cu melodiile ei preferate, oja, daca ai mutli banuti si ea siar dori un animal de companie iai putea lua...
Sper sa fie idei bune!

Ceva de imbracat:un tricou sau o pereche de blugi.
Poti sa ii iei un parfum sau niste bijuterii:un lantisor, o pereche de cercei bratari etc
FUNDA
?

Daca nu iti permiti sa dai foarte multi bani pe cadou, eu zic sa nu te lacomesti! Intreb-o pe ea cam ce ar vrea sa primeasca si indeplineste-i dorintele! Sper ce te-am ajutat! Funda?
			Mancare ma? Doar nu e saraca sa nu aiba ce manca 

Pai....Depilde daca ea e fan Lala Band i-ai o revista c u ei si ce ar fi de un tricou
Sau niste machiajuri.
Daca e mai nu stiu, finuta i-ai niste bijuterii (nu de aur). DACA nu stii, dai bani