Nu poti afla ce doreste o fată decât dacă vei cunoaste una si iti poti da seama din comunicarea cu ea.
Ce iti spune unul si altul este altă treabă. Nu toate sunt la fel.
Nu te mai lua dupa parerile unuia si altuia, ca fetele nu vor sex de la o relatie de inceput, vor sentimente, vor dragoste, vor atentie, vor stabilitate samd.
Salut, sa stii ca relatiile nu le iei din cuier atunci cand ai chef. Doar daca vrei doar o joaca de relatie, eventual ceva toxic si monoton. Cam astea ies la nimereala.
Cand aveam eu 20-23 de ani, fetele voiau seggs. Mult si cat mai reusit. Chiar daca erau si sentimentale, atente, etc. Partea fizica era "totul".
Acum nu stiu daca putem generaliza dupa asta, sau nu. Altele poate nu vor nimic la 20 de ani, la capitolul relatii.
Iar relatii din alea clasice, cu gand de maritis, familie si copii, doar suveranistii/incultii de la tara au, la 20 de ani. Pentru ca dpdv profesional, aia se realizeaza la 16 ani: el invata sa taie cu drujba si sa lege spranga dupa tractor, ea sa faca bors, tocanita si prajituri.
Bani. Cine zice ca se uita la caracter minte de ingheata apele. Cand ai caracter frumos dar nu ai bani ori nu esti un golan nenorocit, esti bagat in friendzone instant, esti bun doar de "fratior". Mentalitatea femeilor pana in 30 de ani cel putin este complet la pamant (hai cu acuzatiile de misoginism) asta este crudul adevar. Vor bani fara sa munceasca, vor case, masini scumpe si vacante exotice. Daca ar fi sa o ia de jos ca parintii lor, le ia "frezoanele". Foarte, foarte putine exceptii am intalnit si alea mi-au dovedit ulterior ca erau exceptii doar cu jumatate de norma. Si nu erau fostele mele sau ceva, am observat asa prin cunostinte si prieteni.