anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o dilema. De vreo 4 luni am inceput sa vb cu o fata, anul asta m-am mutat la ea in clasa datorita unor probleme [Sunt a 10-a]. Am ajuns prieteni, bla, bla, am vb mai mult, am aflat chestii unul despre celalalt, ne spuneam unul altuia of-ul, luam in considerare sfaturile celuilalt, etc. De curand, am realizat cu stupoare ca o plac, poate chiar tin la ea intr-un fel aparte, dar nu, nu o iubesc. Totul graviteaza in jurul faptului ca ea este singura careia ii pasa, nu stau sa intru in discutie despre tot ce se intampla in familia mea ca mi-ar lua cateva pagini. Nu sunt la modu' emo sau nu stiu eu cum, am prieteni, dar ca de obicei, toti sunt 'pe interes' si nu-mi pasa de ei, suntem doar amici. Sunt curios daca dupa atata timp se poate infiripa ceva intre noi sau ma considera un simplu prieten, poate un bun prieten? [Mare mister cu fetele si cu modul in care gandesc ele, nu ajungem sa le intelegem niciodata]

Răspuns Câştigător
| Zenithf a răspuns:

Fiti prieteni intotdeauna, si de veti ajunge sa fiti iubiti/soti sa ramaneti tot prieteni. O relatie se bazeaza pe comunicare, intelegere si incredere, lucruri care le vezi mai des intre prieteni si mai putin intre iubiti, sa nu uitati de acestea atunci cand intre voi va fi mai mult.
Domnul fie cu voi.

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Totul depinde de tine ce faci cu ea, si noi barbatii avem misterul nostru de a gandi de aia apare cearta in relatie pentru ca se declanseaza opinii diferite ba chiar din prostie si se contrazic pana se satura de scandal.

Răspuns utilizator avertizat
| mistikk a răspuns:

De la prietenie la dragoste este un singur pas ...si eu m-am indragostit de cel mai bun prieten si am fost impreuna ne-am certat mereu si in ciuda tuturor cerutrilor am jurat ca vom ramane prieteni pe veci indiferent ca nu suntem impreuna, a fost o vreme cand el a fost cu o prietena si chiar ii dadeam sfaturi pur si simplu nu am ajuns niciodata sa il urasc

| allasunshine a răspuns:

laughing super tare partea cu "mare mister cu fetele..." laughing)
Pai ar fi mai multe de luat in considerare in privinta asta 1. ca daca ea nu e interesata de tine decat ca prieten si tu vrei mai mult, s-ar putea sa se strice relatia de prietenie. si dupa...sad
2. ca ea ar putea sa te considere mai mult decat un prieten si sa ajunga sa fie ceva foarte frumos intre voi, avand in vedere ca stiti tot unu despre celalalt
3.stii cum sunt oamenii, mai ales daca esti in clasa cu ea unii pot sa scoata vorbe...

ramane la alegerea voastra cum "rezolvati problema" laughing dar mi se pare suuuper ca ai o prietena cu care poti vorbii orice si care nu te judeca.inceraca sa mentii aceasta relatie, sau poate sa devina ceva mai frumos:*

mult succes!:*

| adrianaa01 a răspuns:

Acelasi lucru mi s-a intamplat si mie, si s-a infiripat ceva intre mine si el.
Daca chiar vrei cu adevarat asta, incearca sa abordezi altfel lucrurile. nu o mai tratata " ca pe o prietena". Incearca sa-i dai de inteles ca o placi. iar daca sentimentul nu va fi reciproc, sa nu te indepartezi de ea. De la o prietenie incepe o dragoste, crede-ma.

Sunt curioasa ce vei facehee hee