| ipost a întrebat:

Salut am și eu o întrebare am să vă explic cum trebuie!
Aseară ne.am întors de la niște prietenii de familie eu cu prietena mea, si pe la 11 noaptea prietena(Lavinia)mea vroia să vorbească cu prietena ei(Alexandra), care a venit la noi în cartier dar ea a venit cu prietenul ei! Pe la 12- 1 o sun ca nu mai venea acasă, și mă duc jos când colo eu știam ca se duce cu Alexandra! Dar când cobor în părculeț ea era cu prietenul lui Alexandra! Și mă duc acolo și îmi era să îi dau una ca eu știam una și văd alt ceva! Si acum s-a supărat ca de ce am reacționat așa? Adică asta vă întreb pe voi cum ați reacționa, în condițiile în care putea să îmi spună prin mesaj ca mai sta cu prietenul lui Alexandra, nu se ajungea așa dacă îmi spunea

11 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Lasata libera, sa mearga cu cine vrea!

| darrio2007 a răspuns:

Voi altceva nu aveti de făcut la ora aia?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Îmi aruncam telefon. Te minte mesajul

| mihai69 a răspuns:

Nu meriți nicio prietenă dacă nu știi să rezolvi o situație decât prin violență!

| gabicoo a răspuns:

Îți cauți alta. Bani să ai!

| eliancodrut a răspuns:

Cum sa mearga o fata in parc la miezul noptii cu alt barbat, cand ea are prieten?! Chiar nu vezi ce hram poarta?

| Kiran a răspuns:

Ai 3 optiuni, prima, sa va despartiti pentru ca ai vazut-o pe ea cu alt baiat la 1 noaptea. A doua optiune este sa ramai in relatie si sa nu ii mai reprosezi nimic crezand ca intre ei doi nu este nimic. Ultima optiune este sa nu ii mai spui nimic despre moment, dar sa te comporti rece cu ea, sa ii arati prin comportamentul tau ca nu a fost corect ceea ce s-a intamplat.

| Alex765431 a răspuns:

Salut. Nu merită să stai cu ea dacă te-a minţit şi a ieşit cu alt băiat. Eu zic că ai procedat bine, aşa se face cu cine înşală şi păcăleşte. Desparte-te de dă.

Răspuns utilizator avertizat
| Frumusica52801 a răspuns:

Las-o în dumnezeii ei