| AndreiGavril888 a întrebat:

Salut, astazi va povestesc viata mea si tot ce am trait.

Ma numesc Andrei am 16 ani. De mic nu am avut tata asta s-a simtit in mine. A lipsit cineva cu care sa vorbesc, a lipsit un tata. Am o sora si un frate care locuiesc cu "tata" pe sora mea o iubesc enorm chiar daca nu prea tinem legatura, cu fratele meu deleoc, intr-o zi ma trezesc cu un barbat in usa care dupa ce vorbim putin imi da replica "stii sunt tatal tau" atunci s-a trezit agresivitatea in mine si am vrut sa il calc in picioare. Cu toate astea i-am inchis usa si nu l-am mai vazut niciodata. Atunci m-am gandit bine ce cu viata mea, de ce sunt mintit, cine sunt fratii mei. Am devenit tot mai agresiv, incepeam sa ma bat din ce in ce mai des cu oricine imi pica in fata incercam sa ma descarc, oricine care se uita urat la mine. Provocam mereu batai cu baietii de a 11-a sau a 12-a de la mine din liceu, cu echipa de sport, cu tigani mai ales, cat si pe strada. Mai ales noapte cand veneau baieti din alte parti pentru ca m-am luat de ei.

Eu de mic am iubit o singura fata, era o tipa scunda, extrem de draguta si foarte foarte desteapta, am observat ca un baiat din echipa de sport se tot da la ea, ea sa spunem ca il placea putin. A iesit de cateva ori cu el, eu eram tot mai nervos, iar oricat simteam nevoia sa ma duc la acel baiat si sa il bat de sa-l rup eu m-am abtinut, nu puteam sa ii fac asta ei, nu a fost ceva serios intre ei, eu tot am intervenit putin, si intr-o zi ea a venit la mine sa vorbim, stia ce probleme am, stia ca sunt agresiv. Am vorbit ea ma placea putin, dar asa a reusit sa ma schimbe cu totul, nu mai sunt atat de agresiv, incerc sa ma abtin. Nu sunt impreuna cu ea, i-am trimis flori, acum sa vedem.

O iubesc atat de mult incat ma tem sa nu fiu obsedat de ea, si sa incep sa fiu din nou agresiv

Oricum voi face orce incat ea sa fie fericita. Nu v-am dat chiar fiecare detaliu, am mai trait multe in acel timp, infine. Sper sa va motiveze si sa nu va lasati niciodata in fata nimanui, faceti mereu ce simtit fara sa va ganditi, veti vedea ca lucrurile vor sta tot mai bine daca nu dati importanta lucruilor negative, daca am gresit ortografic scuzati-ma

50 răspunsuri:
| alexboss2020 a răspuns (pentru AndreiGavril888):

Cum adica avand in vedere ca o echipa de fotbal sunt 11 si tu 1 singur cred ca glumesti!

| AndreiGavril888 explică (pentru BlackRose03):

Crezi ca nu vreau sa ma schimb? Daca nu ascultati ce spun nu mai comentati!
Lucrez din greu sa imi tin mintea ocupata si tu vi si iti bati gura fara sa citesti ce scriu.

| AndreiGavril888 explică (pentru alexboss2020):

Hai sa ne intalnim, sa vezi cum sunt

| BlackRose03 a răspuns (pentru AndreiGavril888):

Am citit tot.Nu sunt genul ala de utilizator care citeste 2 cuvinte din intrebare, in cazul nostru din poveste.
Daca vrei putem fi prieteni, putem vorbi oricand doresti.Sunt aici dispusa sa ajut si daca pot face ceva spune-mi.Dar schimbarea începe de la tine.

Ok,nu esti vreun hulk am facut si eu bodybuilding timp de 4 ani acum am 22 ani, poti sa imi trimiti o poza cu tine? Nu esti de speriat amice mereu va fi cineva care o sa te bata!

Poti sa imi dai un Facebook ceva?

Ti-am scris mesaj.

Nu e nevoie sa vorbim vreau doar o poza cu tine pe Facebook cum te numesti ca oricum te-as bate avand in vedere ca eu am 22 ani si tu esti momentan un copil! Nu vreau sa ma bat cu tine vreau doar sa vad o poza!

Nu e vorba ca sunt hulk

Fata mea, am avut de aface cu oameni mult mai mari ca tine, poti sa ai si 30 de ani daca ma apuc te bat de iti scot fitele astea din cap cum ca ma bati doar ca ai 22 de ani. La mine in liceu de 3 ani jumatate fac lupte libere, poti sa ai cati ani vrei, te bat de iti scot aia 4 ani de sala pe care nu ii ai. Si sa ghicesc acum spui ca ai facut si tu lupte? MMA, KARATE ce ai facut?laughing)
Ti-am zis iti trimit poze pe whatsap nu e nevoie sa vorbim ce mortii tai nu e acelasi lucru?

Am glumit nici nu vreau sa ma bat cu tine am vrut sa vad cum reactionezi, vreau doar sa te ajut,! Fata? Omule crede-ma ca acei 4 ani care I-am facut nu am facut degeaba, oricum fa ceea ce iti place ca sa te distraga imi pare rau pentru problema care o ai, pa ma duc sa imi fac un snitel! Ai grija cum vorbesti baietule una e sa te bati cu prieteni tai de maxim 17-18 ani alta e sa te bati cu oameni in toata firea peste cateva luni fac 23 ani, deci ai grija cum vorbesti! Eu nu sunt oricine gata mi-ai dat un pumn in gura mi-e frica de tine, ai grija atata iti spun, oricum nu e nevoie sa ne intalnim fata in fata ca mi-e mila de tine!

Mila? De ce ti-ar fi mila? Ti-am zis, poti sa ai si 30 de ani, nu ma intereseaza, m-am incurcat cu mai mari ca tine. Apropo 18 ani sau 23 de ani nu e acelasi lucru? Am vazut si inca sunt baieti de 18 ani in MMA chiar si de 17 si bat si pe aia de 25 de ani, asa ca lasa varsta, daca esti mai inaintant in varsta nu esti si mai tare, pricepi?

| AndreiGavril888 explică:

O sa incerc totul, nu vreau sa fac rau nimanui...
Multumesc

| deeaella a răspuns:

Andrei...un psiholog pedagogic te-ar ajuta mult

| anonimg a răspuns:

Fara efort nimic bun nu poate sa se realizeze. Tot ce vezi in jurul tau a fost facut cu efort.
Daca te vei hotara sa traiesti pe placul lui Dumnezeu, atunci El te va ajuta sa iti schimbi intreaga viata. Aceasta nu este o optiune a oamenilor; ci toti oamenii au obligatia sa-si corecteze defectele de caracter. Absolut toti. Si cine nu o va face, a trait degeaba pe pamant, si nici cerul nu va putea sa vada. Dumnezeu poate sa ne ajute daca Il vom lasa sa faca asta -daca Ii vom cere. El nu va interveni niciodata cu forta in viata noastra.
Este promisiunea Lui: "Inainte ca sa Ma cheme, le voi raspunde; inainte ca sa ispraveasca vorba, ii voi asculta!" (Isaia.65:24)
Alegerea, deci, ne apartine. Viata va putea fi placuta atunci cand vom alege sa traim placut inaintea lui Dumnezeu, Tatal nostru, si inaintea oamenilor.

| NoobCaNoob a răspuns:

Eu mă mutilez daca devin agresiv

| AndreiGavril888 explică (pentru deeaella):

Am fost, de la psihologi din oras pana si altii recomandati din alte orase, se pare ca am tulburare exploziva intermitent

| deeaella a răspuns (pentru AndreiGavril888):

Uff... e foarte bine ca ai mers la medic. Cum te mai simti?

| deeaella a răspuns (pentru AndreiGavril888):

Andrei. esti un baiat bun, ai un suflet extraordinar...se simte asta. Nu vrei sa faci rau nimanui, esti doar usor de provocat atunci cand simti ca nimeni nu te intelege, ca nimeni nu te asculta. Daca vrei reusi sa iti controlezi accesele de furie vei fii un om minunat!

| AndreiGavril888 explică (pentru deeaella):

Multumesc, sunt bine. Nu m-am mai batut de ceva vreme, nici nu am de gand