Pai nu stiu nu cred ca e cazul sa iti si faci griji!...
Asteapta totusi sa vorbesti cu el si vezi ce s-a intamplat, poate a avut o problema...In general noi fetele ne facem griji daca nu ne raspund la telefon sau mai stiu eu ce...Dar de multe ori ne facem griji degeaba!
Succes!:*take care!
Cred ca numai vrea sa fie cu tine. No offence. Oricum esti tanara, gasesti altul >
Heey
De ce fetele dispera asa?
So. ma rog
.si eu sunt fata
Dar stai chill
Nu trebuie sa te vada disperata si obsedata de el ca se va plictisi!
Daca vezi ca te'a pus pe `locul 2`. sa zicem
. arata'i ca nu iti pasa chiar daca in adancul tau te simti oribil
...prefa'te ca te lasa rece neglijarea lui si ca poti trece peste asta
Daca te vede asa preocupata o sa continue la fel zicand ceva gen 'E lasa ca aia oricum este moarta dupa mine, da'o dracu ca trebuie sa imi dea ea un beep/sms'
.***.
nu stiu, eu asa procedez cateodata si tot el vine la mine!
Asa ca nu dispera si pastreazati orgoliul si demnitatea!
.~. Ciao!~.
La faza cu mesajele.de unde stii ca nu era in pana de credit sau ceva, iar la faza cu messu'.nu stiu. daca i'a cazut netul e scuzabil, dar daca a iesit asa, fara sa zica e nasol.ar trebui sa vb cu el.sa il intrebi. Sa faci o fata de'aia de catelus si sa ii zici
Probabil că a avut treabă, a fost supărat sau nu a avut chef de tine. Poate că vrea să vă despărțiți și de aia face așa. Dar dacă nu mai are credit pe telefon, mai bine sună-l și poate îți răspunde și lămurește această dilemă cu el. Eu cred că vrea să-ți dea papucii, mai mult ca sigur!