|

Salut TPU. Ajutați-mă va rog. Dau fundă, dau tot, ă, cum aflu mărimea iubitei mele la deget? Adică vreau sa-i iau un inel și nu știu cum, ea are degetele mai subțiri, da nu vreau sa risc, vreau sa fie perfect. Sa-i iau un inel de al iei nu pot, am încercat de o mie de ori, se prind. Va rog, help. Mulțumesc

7 răspunsuri:
| a răspuns:

Pe mine odată m-a pus unul cu care eram (aveam vreo 17) sa i fac o poza a degetului lângă o moneda de 50 de bani zicând ca e un joc, ca vrea sa facă un colaj de poze cu degete lângă monezi ca să ii facă cadou colajul unui prieten care nu are niciodată bani. A dus poza cu moneda și degetul lângă la tipa care vinde inel și ea a aproximat în funcție de degetul ei lângă inel. Cel puțin asa mi-a povestit el. Nuj dacă merge sau dacă doar a nimerit. Un alt fost a mers cu prietena mea cea mai buna cu care locuiesc și care mi-a ciordit un inel și a fost easy

| a răspuns:

Ai putea sa te prefaci ca vrei sa desenezi ceva un stickyman sau un soare, ceva rotund; ii ceri un inel pentru asta, ajungi acasa si masori cat de mare e cercul.

| a răspuns:

Este simplu!
Ii ceri inelul ei existent, de pe deget, pretinzand ca vrei sa vezi cat de mici sunt degetele ei si-l pui pe unul din degetele tale.
Bineinteles ca trebuie sa vezi cat de mult intra pe degetul ala si unde se opreste, ca atunci cand mergi la bijuterie, sa ceri sablonul cu inele, pe care-l incerci pe degetul tau, pana dai de inelul cu masura corecta.
Bijutierul se uita ce numar este si iti da un inel cu masura corecta.

https://www.breslo.ro/......mn-1614561

| a răspuns:

Eu i-am luat soaței un inel mergând la vânzătoare cu o simplă poză în care o țineam de mână și se vedeau clar degetele amândurora. Tip și-a chemat și o colegă, s-au uitat la poză, la mâna mea și au venit cu inelul; ajuns acasă am constatat că erau profesioniste cu adevărat: s-a potrivit perfect!
winking
PS eram undeva în străinătate... Nu știu dacă la noi ai noroc să găsești personal așa calificat la o bijuterie.

| a răspuns:

Cereti ajutorul unei bune prietene a persoanei pentru care va fi facut cadoul.

| a răspuns:

Poți ca de exemplu să îi iei un inel și să îl pui pe deget la tine, în gluma...și să vezi cam cât intra și așa știi cam ce mărime ar avea.

| a răspuns:

Eu sincer aș întreba-o subtil cu vreo replică de aia,, ce degete mici ai, ce mărime porți de nu îți cad inelele?" și să mai ai și o mimică facială amuzată sau cumva neștiutoare.
Cel puțin în cazul meu a funcționat de fiecare datălaughing)