| Nicu60009888 a întrebat:

am 35 ani ma numesc Nicu si am o mare problema. Mai precis in urma cu o luna l-am pierdut pe tatal meu si-mi este foarte greu fara el. Am o sotie si copii dar nu pot sa ma impac si sa accept ideea ca tata este in mormant, e greu si poate ca nu mi-am dat seama sau nu prea ii dadeam inportanta cat i-as fi dat acum. Dar nu mai pot pentru ca nu mai este si asta ma doare ff rau. Va multumesc

Răspuns Câştigător
| Freya1 a răspuns:

Condoleante.
Intotdeauna este greu sa pierzi pe cineva drag.Nici eu nu vreau si nu pot sa ma gandesc cum o sa fie cand, dar probabil ca pe atunci voi avea si eu familie si copii ca si tine.Trebuie sa fi tare pentru cei ramasi si sa te gandesti ca acolo unde e ii e mai bine.Decat suferinte si chinuri fizice si sufletesti pe pamant de la boli si pierderea persoanelor dragi, mai bine acolo intre ingeri fara durere.
Daca nu i-ai acordat atentie pe cat trebuia sau i-ai gresit cu ceva sigur el stie si te-a iertat.Cand a murit bunica mea am avut remuscari deoarece nu am fost la ea de foarte mult timp si ea chiar dorea sa ma vada si sa ma aiba in preajma si am suferit mult crezand ca nu ma va ierta niciodata.Am trait cu gandul asta multa vreme si chiar daca suna ciudat intr-o seara am visato razand si tinandu-ma in brate.O intrebam lucuri si ea zambea si imi raspundea, era bine si nu o mai durea nimic iar dupa felul frumos in care am visato mi-am dat seama ca nu e suparata pe mine.
Stiu ca par povesti de adormit copii dar sa stii ca te ajuta mult. Poate o sa fie si la tine asa si o sa te mai linistesti. Cert e ca trebuie sa fi tare pentru tine si restul familiei si sa te gandesti ca lui ii e mai bine.

| Nicu60009888 explică (pentru Freya1):

Multumesc mult natalia pentru frumoasele cuvinte de n curajare si ti doresc tot binele si sa ai o familie asa cum ti doresti

| Freya1 a răspuns (pentru Nicu60009888):

happy

| Nicu60009888 explică (pentru Freya1):

Natalia te rog daca se poate adresa ta Facebook multumesc si scuze

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Sincere condoleante pentru pierderea tatalui!
Stiu prin ce treci pentru ca mi-am pierdut tatal, mama si sora in ultimii 4 ani (sora si mama in ultimul an). M-au daramat pur si simplu pierderea lor, am fost neom pentru cateva luni, pana mi-am impus sa trec peste asta si sa accept realitatea, ca viata merge inainte, de dragul copiilor si al sotului, al celor care sunt inca vii si au nevoied e mine.
Zi de zi mi-am impus sa trec peste durerea asta care m-a pus jos, a fost al naibii de greu, dar incet incet mi-am revenit, de dragul familiei pe care o am
La momentul asta, pierderea tatalui este f proaspata pentru tine si evident ca iti tine mintea ocupata.
Incearca totusi sa traiesti pentru tine si pentru cei de langa tine, pentru ca, ai copii care au nevoie de tine, ai o sotie, iar viata trebuie sa mearga inainte, pentru cei care suntem vii si normali.
Mergi la biserica, sau la cimitir si plangi acolo, descarca-te, fa un efort, sa traiesti, pentru cei care sunt inca vii si au nevoie de tine!

| Nicu60009888 explică (pentru Violleta2022):

Multumesc katy foarte mult pentru rasp si si tot binele din lume si fericire n familie

| anonimg a răspuns:

Condoleanțe ție și familiei.
Suferința noastră nu ar mai fi atât de mare dacă am avea încredere că Dumnezeu poate să îi învie pe cei ce nu sunt în viață în ziua de apoi. El va face aceasta fie că vom crede, fie că nu vom crede. Dar noi cei vii vom căpăta pace și liniște atunci când vom crede. Ranile în felul acesta se vor vindeca in mod sănătos. Dorința Tatălui nostru ceresc este să ne încredem pe deplin în El. Nu există o siguranță mai mare pentru viața aceasta; in felul acesta vom avea asigurarea celei viitoare.

| AliGab a răspuns:

Pur si simplu nu iti ramane decat sa accepti ca asta este realitatea. Si eu in urma cu o luna si jumatate mi-a murit tatal, l-am ingropat acum o luna (datorita procesului indelungat de repatriere) iar acum 3 saptamani m-au internat pentru sarcina cu restrictie de crestere. Acum o saptamana s-a nascut fiul meu prematur si se lupta cu viata, eu am pierdut laptele pentru el iar prognosticurile nu sunt bune. Toata lumea imi spune sa ma linistesc dar nimeni nu incearca sa ma inteleaga...deci vezi ca se poate si mai rau. Asa ca moartea unui parinte la varsta asta este ceva normal.

| Nicu60009888 explică (pentru AliGab):

Multumesc pentru cuvinte si pentru efortul de a mi scrie sanatate si fericire multumesc din nou

| seularts a răspuns:

Toti avem un termen de expirare. Nu trebuie sa iti para rau, e un lucru natural. E greu de acceptat insa dupa ce vei trece de perioada de consolare te vei pune inapoi pe picioare. Ai rabdare si totul va fi bine happy