anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Recent m-am despartit de o fata si nu pot trece peste, nu stiu ce sa mai fac... simt ca innebunesc, imi vine sa o sun, sa ii dau mesaj, dar ma abtin, si citez ce mi-a zis ultima data cand am vorbit :" Uhh. ne-am despartit, uita de mine ". ce sa fac? nu stiu cum sa trec peste si nici pofta de mancare n-am.Cu prietenii nu am mai iesit, nici la sala nu am mai fost... Cred ca daca ma iubea nu renunta la mine

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Uite,in final ti-ai dat si tu seama ca daca te-ar fi iubit n-ar fi renuntat la tine.Linisteste-te...ai mai multa grija de tine, e greu sa suferi din dragoste, mai ales pentru cineva care nu i-a pasat catusi de putin ca te-a lasat, si ti-a mai cerut sa o si uiti.Gandeste-te ca nici ea n-o sa fie fericita daca se comporta in halul asta cu fiecare.O sa ajunga si ea sa ii spuna cineva s-o uite.Roata se intoarce.Acum tu ai nevoie de timp ca sa iti revii, toate sunt trecatoare in viata asta, si bucuriile si necazurile.Iesi in lume,nu sta in casa,rasfata-te,fa ceva pentru tine, cumpara-ti ceva frumos care ti-ai dorit de mult timp, plimba-te pe undeva unde ai visat sa te plimbi, fii liber, ti-am mai zis, timpul le rezolva pe toate.Si ai grija de tine, nu mai pune sufletul tot in ceva care nu esti sigur daca merita sau nu.Fii indiferent cu ea, n-o mai cauta deloc, arata-i ca esti puternic si o poti uita fara probleme.Asta ii va da de gandit ca e o fata fara valoare si nu a insemnat nimic pentru tine.Indiferenta ta o va durea mai mult decat orice, si te vei simti razbunat.Sa auzim de bine.

17 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Pai chiar nu te iubeste, ti-a zis-o clar. Hai fii serios ca n-ai 12 ani, esti baiat/barbat in toata firea, nu e prima nici ultima si nici macar nu merita sa suferi atat dupa ea avand in vedere ca nu insemni nimic pentru ea. La greutati mai mari ce o sa faci dca plangi atat pentru o fetita care si-a schimbat gandurile intr-o zi?

| MihaelaDart a răspuns:

Așa cum ai spus și tu : "dacă mă iubea, nu renunța"! Dacă ți-a întors spatele înseamnă că nici nu a avut curajul să-ți spună în față ceea ce a deranjat-o. Sunt multe fete cât și băieți care au o relație și nu de destăinuie reciproc ceea ce ai pe suflet și se sfătuiesc cu persoane nepotrivite lor, ajungând într-un final sa de despartă de peraoana iubită fără să de-a prea multe explicații. Acum că ea ți-a întors spatele, greu e sa treci peste, dar mai bine că s-a întâmplat acum decât mai târziu. Reiați legăturile cu prietenii tai, mergi la sală, reiați activitățile pe care le făceai înainte și treci mai departe. Nu o mai căuta, n de merită să-ți pierzi viață cu cineva care nu te-a meritat pe deplin. Va veni ziua când să-ți întâlnești persoana potrivită ție.
O relație reușită este să nu aveți secrete unul de celălalt, dacă multe chestii nu le puteți spune unul față de celălalt, să nu te întrebi de ce unul dintre voi pleacă fără nici un răspuns!

| RAY a răspuns:

Femeile nu iubesc cu adevarat sa stii asta pe viitor iubesc senzatia aia la inceput,faza de indragosteala,te schimba te face catelusul ei,ea numai e atrasa de tine ca te-a facut catelusul ei si fuge la un badboy, pentru ca ele iubesc suferinta, aia sunt curvari si le provoaca drame, suferinta, e ca daca manci ciocolata e acelasi e si la fel, devin dependente de faza de indragostire si de a fi parasite

| Freya1 a răspuns (pentru RAY):

Mda.Da tu de unde sti ce simte o femeie i-ai despicat sufletu sa vezi ce e inautru.Toti suntem sensibili toti iubim si toti avem sentimente.Si noi femeile suntem oameni nu roboti de metal construiti de oameni de stiinta.De ce cauti femei si ai relati daca stii ca aia nu te iubeste niciodata? de ce te inmultesti cu ea daca nu din dragoste? De ce nu a lasat dumnezeu doar barbati pe pamant daca noi suntem incapabile si imune la dragoste si sentimente? De ce te tine maicata in brate si te hraneste si mangaie si nu merge dupa un badboy daca nu are sentimente si nu la iubit pe taicato si pe tine? Femeile cum sunt ele sunt sunt renumite petru sensibilitatea sufleteasca, delicatete si frumusete.Nu mai jigni si acuza ca ai mama, bunica, surori si fara noi femeile nici voi nu ati fi acum pe lume.

| RAY a răspuns (pentru Freya1):

Cam ai dreptate, nu toate sunteti capabile de iubire dar unele da

| Freya1 a răspuns (pentru RAY):

Nu exista padure fara uscaturi si cum si voi gresiti asa mai gresesc si ele.Nu am zis ca toate femeile sunt perfecte doar ca generalizarea nu e buna. Daca eu am avut o relatie si ala era rau violent lipsit de scrupule sa spun ca toti sunt asa atunci ce fac mor singura nemaritata si fara urmasi si fericire

| RAY a răspuns (pentru Freya1):

Draga mea cateodata va plac barbati violenti si duri iar pe cei cuminti i vedeti ca niste fratii ce sa faci asta, eu am sa mor singur asta e clar

| GabiDumitrescu a răspuns:

Sint mai multe muieri ca noi in lume si in Romania. In concluzie, da-o draq si mergi mai departe. Cu siguranta ea a facut asta.

| Freya1 a răspuns:

Stiu sentimentul de despartire trec si eu prin asta de o luna in coace m-am despartit si e greu doar ca eu mam desp de el petru ca nu se mai putea doar ne minteam pe noi insine si de fapt nu mai era nimic de aceia iti zic daca ea a zis asa ii clar ca ceva din ea din dragostea ei petru tine s-a dus si ai face o mare greseala sa insisti sa se intoarca ti-ar face tie rau in primul rand petru ca o data plecata nu te va mai iubi la fel si tot tu vei suferi. Poate ca te-a iubit dar cand a vazut ca nu mai simte acel ceva a preferat sa plece decat sa te tina intr-o minciuna.Nu ii purta pica incearca sa te consolezi cu ideea ca daca e sa fiti impreuna veti fi candva petru ca nu e timpul pierdut

| Clorox a răspuns:

Fata s-a facut inteleasa, nu o suni, uiti de ea. Ce e asa de greu?

| danutzu96 a răspuns:

Da-mi in mesaj privat daca vrei happy

| Elide a răspuns:

Pai daca v.ati despărțit așa a fost să fie... dragoste cu sila nu se poate și pe viitor vei găsi pe cineva care sa te iubească, cu adevărat! happy

| sorinake a răspuns:

Mergi mai departe!

Concentreaza-ti atentia pe lucruri mai importante. Peste ceva timp, cand vei privi inapoi, iti vei fi dat seama ca totul a fost o copilarie.

Am trecut cu totii prin astfel de momente si din experienta care o am iti zic : ai grija de tine, tu esti cea mai importanta fiinta pentru tine, ai grija de parinti, de frati, mergi mai departe, concentreaza-te pe lucruri mai importante, calatoreste, inconjoara-te de prieteni si tine-i aproape si ....zambeste in fiecare ziwinking

P.S. O sa iubesti in viata multe fete, si vei vedea ca sentimentele vor fi tot mai intense, pana o vei gasi pe EA.

Capul sus!

| PIPER23 a răspuns:

Incearca sa fii cat mai constient, si anume, da, este normal sa suferi daca ai tinut la ea, insa asta nu este un motiv ca sa nu mai iesi cu prietenii sau sa mergi la sala. Trebuie, incet incet sa treci peste, caci vor veni si zile bune' crede'ma!
Din ce deduc eu intentiile voastre nu au fost comune, iar ea nu simte ce simti si tu, asa ca, treci peste, caci fata care te va aprecia, urmeaza sa vina!

| LexTerOp a răspuns:

Multumesc tuturor pentru raspunsurile date, mi-ati mai ridicat putin moralul o sa incerc sa imi refac activitatile de inainte. Multumesc frumos, v-am pupat

| cristinamnt a răspuns:

Eu zic sa te calmezi.Da, te cred ca ai iubit-o. Dacă v-ați despărțit înseamnă că așa a fost sa fie.
Ocupa-ți timpul cu altceva.Îți recOlanda sa te uiți la un serial sau sa citesti o carte. Știi cum e, timpul le vindeca pe toate.
Dacă îmi permiti, cati ani ai?