| 70gabriela70 a întrebat:

Sunt pe cale sa iau o decizie importanta din viata mea și am nevoie de un sfat.
După multe relații eșuate, am întâlnit un bărbat foarte inteligent care ma face cu adevărat fericită, ne-am mutat împreună, ne înțelegem foarte bine, ne iubim, pe toate planurile suntem ok, avem viziuni comune, totul minunat. Numai ca între noi este o diferență de vârstă cam mare, el a mai fost căsătorit o data câțiva ani și a mai avut și alte relații serioase, a mai locuit cu alte femei. Problema mea este ca el încă păstrează legătură cu ele și dacă cu celelalte femei nu prea conversează, cu fosta lui soție o face cam de 2 ori pe luna, poate 3. Își scriu sau vorbesc la telefon, au glumele lor, el zice ca nu i se pare nimic ieșit din comun, ca vorbesc banalități, dar ca e normal sa mai păstreze legătură încă, fiindcă au trecut prin foaaarte multe împreună, ca o apreciază, încă o respecta și încă tine la ea, strict ca la un prieten. Ca nu mai exista nicio șansă ca ei sa mai fie împreună sau sa o iubească în sensul de iubire de cuplu, ca ma iubește pe mine și ca eu sunt familia lui acum, ca e atât fericit și ca vrea sa realizam atâtea lucruri. Și ca voi înțelege peste ani când voi fi mai matura ca nu e nimic deplasat, ca el nu face nimic rău și ca știe unde este limita, dar ca trebuie sa am încredere în el.
Eu pot sa înțeleg ca sunt prieteni, știu și simt ca nu m-ar înșela, ea are familia ei și nici nu locuiește în tara, numai ca sunt geloasă chiar și pe simpla lor amiciție, în adâncul sufletului meu mi-ar fi plăcut sa vina de la el și sa spună ca daca ma deranjează nu va mai păstra legătura, dar știu ca asta-i o gândire copilăreasca. Nu pot și nu vreau sa-l controlez și să-l posed. Fiecare face ce vrea pana la urma, nu vreau sa zică asa de dragul meu și apoi sa se ferească de mine (cum au mai făcut alții). Apreciez ca îmi spune când și ce vorbesc, numai ca uneori vreau sa vad și vreau sa știu, am devenit obsedata, visez cum ma înșeala și spune ca sunt doar prieteni. Poate ca e frica mea de a nu fi trasata, este și frica de abandon, eu am avut o viata tare încurcată și urata pana sa îl cunosc, este prima data când sunt atât de fericita, când îmi doresc sa ma căsătoresc și sa fac copii. Numai ca am tot felul de vise și gânduri și îmi stric foarte repede starea, devin trista și ma doare ca lui ii place sa fie amici (ce-i drept, doar ea ii scrie lui), dar tot ma doare ca am văzut o conversație în care râdeau și aveau glumele lor. I-am spus ca plec azi noapte, ca ma retrag, și ca îl las sa rămână cu prietenia lor. A fost foarte supărat și dezamăgit, spune ca renunț prea repede la el și ca nu vreau sa înțeleg. Ma întreabă ce vreau sa facă, mi-a spus ca el o sa vorbească în continuare cu ea ca prieteni, ca niște oameni civilizați, ca nu-i exclus sa iasă la o cafea când va veni în Ro. Dar ca pe mine ma iubește și cu mine locuiește și cu mine vrea să-și împartă viața.
Efectiv nu știu ce sa mai fac, avem discuțiile astea de 2 săptămâni, nu mai pot rezista în situația asta, vreau ca în seara asta sa merg sa vad niște apartamente și zilele următoare sa ma mut. Deși nu-mi doresc deloc asta, simt ca am găsit tot ce mi-am dorit și ca din ambiție voi pierde totul.
Pareri?

Răspuns Câştigător
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

și încă tine la ea, strict ca la un prieten.
Acest gen de legătură este foarte rar, dar este posibil.
ca sunt geloasă chiar și pe simpla lor amiciție,
Aici te înțeleg, e normal, e firesc, dar.
Până nu renunți la gelozie, vei suferi, ori cu el ori cu alt amant, bărbat, soț.
când îmi doresc sa ma căsătoresc și sa fac copii.
Asta este esențial, aici îți dau nota maximă.
I-am spus ca plec azi noapte, ca ma retrag, și ca îl las sa rămână cu prietenia lor.
Poți și asta, dar de ce, nu câștigi nimic.
Cu următorul vei păți la fel, asta pot să îți prognozez eu 100%.
ca din ambiție voi pierde totul.
Nu este ambiție, este ceva mult mai profund.
Ai auzit de IQ? Dar de IE ai auzit? De Inteligența Emoțională?
Nu te naști cu IQ mare sau mic, el se dobândește.
Nu te naști cu IE, SCOR mare sau mic, el se dobândește.
Cum se dobândește?
Prin faptul că treci prin întâmplări ca cea de mai sus, descrisă de tine.
Să îți fac teoria mea.
Cu un bărbat poți fi prietenă.
Exemplu, relația lui cu fosta soție.
Cu un bărbat poți fi amantă, relația ta cu el.
Un bărbat poate să îți fie soț. Asta când te căsătorești.
Un soț, poți să il ai la termen lung sau scurt.
Termenul lung se construiește zi de zi, cu IE, nu ți-l garantează nimeni, nici certificatul de căsătorie, nici ceremonia religioasă.
Foarte dar foarte rar săe întâmplă ca soțul să îți fie amant și prieten totodată.
Și ce calități trebuie să aibă un soț?
Să fie acceptabil.
Criteriul de acceptabilitate este după mine, testul insulei.
Nu știi testul insulei?
Eu l-am inventat.
Faci un scenariu mintal.
Război nuclear, toată lumea a murit.
Ați rămas doar voi doi, pe o insulă pustie.
Vei reface tu cu el umanitatea de la zero, ca Adam și Eva?
Da sau nu?
Dacă da, e bun de soț.
Dacă nu, umanitatea dispare definitiv și tu ești de vină.
Așa că, eu, așa vâd pe acest om de care spui.
I-am aplicat testul insulei pustii pentru tine și am constatat că e bun de soț.
Dacă acesta nu este bun, nici următorul nu va fi bun pentru tine. și umanitatea moare.
În raport cu acest raționament al meu, gelozia ta ește o copilărie, mai ai nevoie să crești spre maturitate cu încă 1, 2, 3, zece experiențe similare viitoare.
Vrei să fii fericită acum, dar acum?
Ia-l de mână. El, buletinele, certificatele de naștere, și la sfat la primărie la oficiul stării civile, azi imediat.
Vrei să mai visezi cai verzi pe pereți, ani de zile de acum încolo?
Caută gazdă și mută-te singură.
Dar nu mâine, acum, până deseară.

| 70gabriela70 explică (pentru sadrian46):

Mulțumesc tare mult pentru sfaturi. Va respect tare mult. Acum din câte înțeleg eu sunteti contra concubinajului. Eu nu. Legat de testul insulei răspunsul meu e da, pentru ca îmi doresc chiar și acum un copil cu el. Numai ca legat de căsătorie eu nu vreau sa ii spun ca as vrea pentru ca nu vreau sa l influențez sau sa simt ca ar face+o doar pentru mine. Așteptam să vină din partea lui, și sunt convinsa ca ar fi venit la cum mergeau lucrurile. Dar toate discuțiile pe tema fostei lui m-au făcut sa departez și mai tare gândul căsătoriei fiindcă nu vreau sa forțez nimic. Sunt de acord cu dv, poate e o copilărie, dar ma doare ca nu vad ce-și vorbesc. Nu e de acord cu invadarea intimității, dar recunosc ca m-am uitat pe furiș în telefonul lui și stersese conversația cu ea, l-am întrebat de ce, mi-a spus ca le șterge de obicei cu persoanele cu care vorbește rar, apoi i-am zis ca e un motiv banal și mi-a recunoscut ca a observat gelozia mea și ca n-a vrut sa ma mai supere. Normal ca m-a făcut sa ma întreb ce și-au vorbit, poate au vorbit iar despre ei, nu mi s-ar părea normal și de acceptat au trecut 7 ani de când s-au separat. Nu mi-e frica ca ma înșeala, mă doare ca a zis ca tine la ea (ca la un prieten foarte bun). Cum poți transforma iubirea asta fata de o persoana cu care ai fost căsătorit cu care era sa ai un copil și cu care ai trecut și prin momente mai dureroase, dar multe și frumoase? Poate sunt prea imatura, dar cu ce sunt eu de vina ca exista aceasta diferența de vârstă și de experiențe între noi? De ce trebuie eu sa le tolerez nu povestea, ci faptul ca își dorește sa păstreze aceasta legătură?

| Naty1 a răspuns (pentru sadrian46):

Pai daca sunteti singuri pe planeta e clar ca si ultimul stramb sa fie tot esti cu el si te culci cu el ca doar el exista ce rahat... Dupa premiza asta ar trebui sa te gandesti in fiecare relatie ca ala e ultimul barbat de pe planeta si trebuie sa faci tot ce e posibil sa te adaptezi lui si sa il accepti asa cum e ca altfel mori singura.

| sadrian46 a răspuns (pentru Naty1):

Da, acesta este exact părerea mea. Am exprimat o părere, nu am obligat pe nimeni să aibă exact aceeași părere ca și mine.

| sadrian46 a răspuns (pentru 70gabriela70):

Eu sunteti contra concubinajului.
Greșit. nu sunt contra.
Așteptam să vină din partea lui,
Greșit. Dar dacă nu venea niciodată?
au trecut 7 ani de când s-au separat.
Eu m-am separat acum 40 de ani și tot mai am asemenea problem. Dar trec peste el și viața îmi merge înainte.
cu ce sunt eu de vina ca exista aceasta diferența de vârstă și de experiențe între noi? Nu ești de vină cu nimic.
De ce trebuie eu sa le tolerez nu povestea, ci faptul ca își dorește sa păstreze aceasta legătură?
Cine a spus că trebuie?
Am spus ce am avut de spus ca să te ajut să gândești altfel, pentru tine, nu pentru mine. Să te ajut să te hotărăști.

| Naty1 a răspuns (pentru sadrian46):

Pai oricum pe voi o sa va asculte ca a instruit-o bine nenea sa stea de musai, de proasta si sa tragă cu el.Ia băgat în cap (ce se pare ca uni dintre voi poate involuntar o faceti )cum ca e nebună, ca ea e vinovata, ca e incapabilă si ca ridica prea multe pretenții fata de ce si cat e si e total gresit.

27 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Mi se pare cam exagerat ce face, adică să vorbești pe internet să mai știi unu de viața altuia e una, dar deja când se pune și problema de ieșit mi se pare cam lipsă de respect față de tine. Dacă aveau un copil împreună, ceva să-i lege cât să trebuiască să păstreze o relație mai strânsă, mai era cum mai era, da așa mi se pare cam deplasat sincer... Eu nu știu dacă aș putea să accept așa situație. Ți-am zis, vorbitu pe net ca vorbitu pe net, da și să te întâlnești și mă gândesc că fără tine, mi se pare cam mult. Păi imediat face pasu de la cafea la acasă dacă e cazu. nu mi se pare ca e prea sigură relația

| Simpatik a răspuns:

E greu sa ne dam noi cu parerea din fata ecranului, numai tu stii ce simti pentru acest barbat, dar eu nu uit un lucru pentru ca am memorie de elefant sau cel putin aveam in trecut, barbatul de care zici este cu MULT mai mare ca tine, crezi ca in viitorul indepartat sa-l numim cand el va avea ipotetic 70 de ani si tu 35, te vei mai simti ok in jurul unui astfel de barbat?
Eu din cum te percep nu esti deloc o materialista, dar vei fi pusa in aceeasi situatie ca si escortele ca nu le pot denumi altfel pe astea care umbla cu mosi cu bani si va dau exemple concrete pe care le stie toata lumea : relatiile cu femei ale lui Ilie Nastase sau "americanul" Nick Radoi, pentru ce stau cu astia femei mult mai tinere? Pentru bani! Daca astia nu aveau decat 1500 de lei salar pe luna nu se uitau la ei nici cele de la salubrizare!
In ceea ce priveste plecarea ta nu stiu ce sa zic e posibil ca pe viitor sa iti faci un bine cum ziceam din punct de vedere al dezechilibrului de varsta dintre voi, dar e posibil sa faci si o greseala, de exemplu mai tarziu sa intalnesti pe cineva de varsta apropiata tie dar care sa fie un nenorocit cu tine.
Sunt sigur ca vei sterge si aceasta intrebare ca si data trecuta happy
Sper doar sa iei alegerea cea mai potrivita!

| Jassmina a răspuns:

Lupul parul-si schimba, dar naravul ba!
Asa spune un proverb romanesc care-l poti aplica omului! Un curvar odata curvar, toaat viata ramane curvar, iar sta asta este, a stat cu mulet femei, tine legatura cu ele, se poarta frumos cu toate si tot curvar raamne, pana pe gaseste pe urmatoarea la care sa se mute si sa te paraseasca pe tine.
Asta nu-i fericire pentru tine, fiindca el traieste in lumea lui cu toate femeiele cu care tine legatura, asa este el si nu va renuntat niciodata la ele, doar pentru 1 singura femeie.
Probabil ca stie si cum sa satisfaca sexul, este atent la fiecare gest care va da peste cap, va spune ce vreti sa auziti si va face sa va simtiti cele mai iubite de pe fata pamantului, cand in realitate, este doar un curvar, care iubeste haremul lui de femei.

| anonimg a răspuns:

Lucrurile sunt încurcate între el și fosta soție; și cine intră în relație cu ei se vor încurca și ei. Motivul despărțirii lor -chiar dacă nu îl știm- se va repeta din nou; este doar o chestiune de timp până va apărea ocazia.
Când un bărbat sau femeie trece prin mai multe relații, acest lucru ar trebui să trezească semne de întrebare; un asemenea om nu este stabil, și nu-și păstrează/respectă relațiile care și le face.
Divorțul trebuie să fie biblic, adică este acceptat de Dumnezeu doar în 3 cazuri: adulter, abandon de familie, moarte. Cel care divorțează din alte motive nu are dreptul să se recăsătorească, și nici altul nu are voie să se căsătorească cu el/ea. Și dacă Dumnezeu nu accepta altfel, nici noi nu trebuie să acceptăm mai puțin.
O relație trebuie să se bazeze pe încredere 100%. O cât de mică nesiguranță ar trebui să ne facă să stăm departe de o astfel de relație, și în niciun caz să nu mai stăm pe gânduri. O carie cât de mică, mai devreme sau mai târziu va duce la dispariția măselei/dintelui dacă aceasta nu este tratată. Tot așa, o cât de mică nesiguranță în relație, va duce negreșit la suferință. "Tratează" această carie a relației cât mai repede, și suferința va fi mai mică; mai concret, cu cât te desparți mai repede de el, cu atât suferința ta va fi mai mică.
Voia lui Dumnezeu este ca oamenii să fie fericiți. Dar pentru că ei fac alegeri după părerile sau plăcerile lor, de aceea sunt nefericiți.
Adevărul este că Dumnezeu nu va binecuvânta cu prezența Sa o relație care nu este după voia Lui. Și dacă nu va fi El prezent, atunci dușmanul Lui și al oamenilor va fi prezent.

| Naty1 a răspuns:

Problema e ca nu va potriviți pe atât pe cat crezi.Inainte de a te bucura de avantaje ia în calcul si dezavantajele ce sunt mult mai dezastruoase.
Are o varsta mai mare decât a ta ceia ce inseamna ca acum sau in curând planurile voastre nu vor mai coincide.Tu fiind tânără vei avea nevoia de experimentare, distractie, atentie, afectiune ceia ce el in curând nu iti va mai oferi.Tu ai nevoie sa te simti iubita, sa se "sacrifice"pentru tine, sa lupte ceia ce cumva e normal sa iti doresti fiind tânără dar el deja probabil e plictisit de asta.Ca sa nu mai vorbim ca el prin experienta lui te manipulează si te trateaza ca pe un copil drept dovadă stau vorbele lui "cand vei fi mai matură vei intelege".
Ideia este ca nu ai tu o problema, pur si simplu aceste relații de prietenie pe care el le are nu isi au rostul dar lui nu ii pasa.El consideră că a avea o relație insemna sa ai pe cineva acolo in casa sa iti faca treaba si sa fie la cheremul lui cand are nevoie.Sau poate ca fata de tine nu simte iubire adevarata ca si asa in viata nu poti iubi de 1000 de ori.Ca alt fel nu pot sa inteleg cum pur si simplu nu ii pasa ca te rănește.
Tu mai bine vezi-ti de viata ta, mutatea si vorbeste cu un băiat după tine si lasă-l in pace pe tataie ca el asteapta sa umble cu toate pipitele dar in acelaș timp sa il astepti tu acasa.

| relian a răspuns:

Cineva care tine legatura cu fostele iubite sau fostii,du-te si cautati de treaba,ala nu-i om serios.
Daca nau copii impreuna,nau nimic de impartit cum dracu sa ramaii prieten cu fosta sotie sau fosta iubita, asa ceva nu merge, nu se poate, deci te minte, dar acu fiecare cu cel doare, auzi si tu va iesi la o cafea cu ea laughing
Sincer nu stiu la ce mai stai cu omu ala.Asta e valabil in ambele cazuri cai femeie cai barbat daca face chestii de genul asta,e magarie,nu-i normal, nu-i logic, deci ala tine legatura ca o sa mai aibe dea face cu ele si nu asa cum te minte el doar prietenie, sau poate da asa prietenie deo noapte doua, merge, omu se gandeste la toate laughing

| raMLesS a răspuns:

E impreuna cu tine si si-o trage cu altele... cum sa accepti asa ceva. O sa te lase si pe tine dupa o perioada, ai sa vezi.
Nu inteleg de ce va place sa va pierdeti timpul pretios cu oameni de genul, acceptati tot felul de mizerii in viata voastra.

| Furnicuta000 a răspuns:

Fa un experiment. Vorbeste si tu cu un baiat asa cum vorbeste el cu fosta lui sotie si vezi daca ii convine. Daca nu zice nimic inseamna ca el chiar crede in prietenia dintre el si fosta deci nu cred ca e nimic mai mult intre ei. Daca doar vorbesc de cateva ori pe luna si nu ating subiecte de genul "ti-e dor de mine" si nu se intalnesc, nu cred ca e nevoie sa te ingrijorezi.
Poate e un om sociabil, are nevoie de prieteni cu care sa vorbeasca, in afara de tine. Daca o sa ii mai scoti ochii cu chestia asta o sa te considere o pisaloaga si mai rau se indeparteaza de tine. Eu zic sa nu mergi in directia aia, vezi cum decurg lucrurile si daca vezi ca ei doi se apropie prea mult atunci e cazul sa il tragi la raspundere. Pentru ca altfel va cauta refugiu la o femeie care nu il piseaza la cap si cu care poate vorbi orice: adica fosta

| 70gabriela70 explică (pentru Furnicuta000):

Înțeleg. Mulțumesc de sfat. Sincer aseară am încercat și varianta asta. Ultima mea relație pana la el a fost de 4 ani, băiatul voia sa ne mutam imp și sa ma ceara în căsătorie. Adică o relație destul de serioasa. Tipul era obsedat și nu voia sa accepte despărțirea, cred ca și acum tine la mine, eu însă am tăiat orice comunicare o perioada ca să ii treacă. Acum ne uram doar de sărbători. Tot atunci ne și întrebam cum ne mai merge și atât. Mereu încearcă sa lungească conversația dar nu-i permit. Asa ca i-am spus iubitului meu aseară ca vreau sa ma vad cu el o data pe săptămână la o cafea, ca trebuie sa aibă încredere în mine, ca eu îmi știu limitele, doar ca m-am decis sa i răspund fostului la mesaje și sa fim amici, iar el sigur ma va invita des sa ieșim. Mi-a spus ca dacă asta vreau sa fac, e ok. Dar ca știm amândoi unde se va ajunge. Și i-am zis unde? "o sa se dea la tine". Iar eu i-am spus exact ce mi-a spus și el: trebuie sa ai încredere în mine, eu doar pe tine te iubesc. Totuși, am sa ma vad cu el. Mi-a zis ca nu i tot una ca fosta lui soție e plecata și ca dacă s-ar vedea cu ea ar face-o o data pe an.

| Naty1 a răspuns (pentru Furnicuta000):

Acuma parca si tu esti bărbat.Bai frate ce trebuie sa faca? Sa astepte sa se culce cu aia si dupa in continuare sa zica aia e toti bărbați fac asta? Revenitiva.

| meinteil a răspuns:

Sincer,nu mi se pare normal atata timp cat ai terminat o relatie cu cineva sa mai tii legatura cu acea persoana, undeva acolo mai sunt sentimente si cu timpul alea se vor aduna si din pacate nu va iesi bine.
Sfatul meu ar fi sa o termini cu el din pacate suna cam dur insa e mai bine asa decat sa te trezesti intr-o zi inselata si cu inima franta.
Acum faci cum doresti, succes.

| CatalinLaurentiu02 a răspuns:

Draga mea, asculta-ma
Dacă trăiești fără Dumnezeu nu o sa fii niciodată fericită!
De ce? Pentru ca, atât tu cât și el o sa fiți influențați de anumiți factori numiți ispite și plăceri care o sa va distrugă relația
Nu vezi câte divorțuri is? Și cum se Înșeală omul?
Pe când dacă te-ai pocăit și ii slujești Domnului din inima, El îți dă pace și fericire atât in familie cât și in viață
Prin Isus Hristos ești mantuita, asta e darul lui Dumnezeu Tatăl pentru noi
Ca oricine crede in Fiul Sau sa fie mântuit
De ce nu citești Biblia sa vezi starea ta acum?
La Dumnezeu is toate răspunsurile
Și eu am fost distrus spiritual de păcate și trăiam in curvie minciuna injurii, fumam etc
Dumnezeu m-a schimbat
Și nu o sa pot sa înșel viitoarea nevasta dacă respect sfaturile care mi le da El in biblie
Sa nu poftesc femei...
Vezi ce minunat e Dumnezeu? Ca ne vrea binele și fericirea?
Dumnezeu sa fie laudat
Și sa te binecuvânteze cu mântuire
Amin? Amin!

| Mopmop a răspuns:

Foarte complicat ce spui. Ce ai scris aici ar trebui sa ii spui lui. Acum, depinde de 2 lucruri. Diferenta de varsta care este si ce parere are el acum despre gelozie. Acum poate fi ok insa cand va mai imbatrani nu stii ce viata vei avea daca va deveni gelos. Nu intru in detalii insa cred ca te-ai cam prins ce anume vreau sa spun cu asta.

| 70gabriela70 explică (pentru Mopmop):

El nu este deloc gelos. Nu-mi controlează telefonul, nu ma întreabă absolut nimic, problema este ca eu sunt geloasă, mi-e frica sa nu devin eu o povara pentru el, fiindcă lui i se pare o invadate o intimității umblatul în telefon, etc

| mihai69 a răspuns (pentru 70gabriela70):

Și pe tine ce te oprește să fii ca el?
În fine, nu e locul aici să facem psihanaliză; ideea e că dacă tu chiar nu poți accepta că el în fond este în continuare un om liber, nu un obiect din colecția ta personală e mai bine să te separi și să mergeți fiecare pe drumul său.
Dar mă tem că îți va fi tare greu să găsești un (alt) bărbat singur care să fie 100% compatibil cu ceea ce ai tu nevoie. Poate chiar imposibil. Atunci? De ce ai vrea să dai vrabia din mână pe o cioară imaginară de pe gard?!?
Tu decizi.

| 70gabriela70 explică (pentru mihai69):

Eu nu vreau sa fac ca el pentru ca nu simt. Nici n-am fost căsătorită, nici nu am încercat sau sa mi doresc măcar copii cu fostul meu partener. Nu păstrăm deloc legătură, doar mesaje de sărbători foarte scurte. Nu simt, nu vad un motiv destul de bun pentru care sa vreau prietenie cu fostul meu. Dar el zice ca ei au trecut prin multe, pierderea unor sarcini, moartea părinților. Etc, și ca tine la ea, ca o respecta și ca i se pare firesc sa fie prieteni. O compara chiar cu prieteni buni dde-ai lui și mi-a spus ca își povestesc uneori și chestii personale. În același timp îmi spune ca și a dorit enorm sa ma mut cu el, ca ma iubește și ca ma considera familia lui, ca n-are nicio legătură fosta lui cu mine. Ca sunt mai importanta pentru el. Dar modul în care vorbește. Civilizat ce-i drept... Știu ca îmi va fi greu, pentru ca este tot ce mi-am dorit dintotdeauna, ne potrivim atât de bine și am fost atât de fericiți. Nu îmi e teama neapărat ca ma va înșela cu ea, are familie și nici nu e în țară, numai ca ma doare ca nu i se pare ok sa ma uit în telefonul lui, când m-am uitat o data pe furiș am văzut ca stersese conversația cu ea. Prima data mi-a zis ca el nu păstrează conversațiile cu persoanele cu care vorbește rar, apoi după ce i-am spus ca e un motiv tare aiurea a recunoscut ca a observat ca am început sa fiu geloasă și ca s-a gândit ca asa nu m-ar mai supăra. Normal ca m-am tot gândit la ce au vorbit în conversația aia, normal ca dacă pana atunci nu fusesem cine știe ce, atunci am devenit și mai geloasă și neîncrezătoare.

| Naty1 a răspuns (pentru mihai69):

Pote nu va gasi barbatul perfect, dar unul ce nu umbla dupa toate vaieratele ce nu isi pot face o casa ca umbla din p.a il p.a tot gaseste.
Nu cred ca unui bărbat ii ingradeste nimeni viata, dar si el ca si femeia intr-o relatie trebuie sa inteleaga ce inseamna bunul simt.
Dar nu am ce sa pretind, bărbații mereu vor vota pentru libertatea lor de a umbla din floare in floare si proasta sa il aștepte acasa.

| mihai69 a răspuns (pentru Naty1):

Deci tu consideri că e de bun simț să scotocești prin telefonul altcuiva?
Ok, nu are rost să discutăm mai mult în acest caz.

| Naty1 a răspuns (pentru mihai69):

Nu am spus ca trebuie sa scorocesti prin telefonul nimanui.Am spus că nu e normal sa stai ca proasta si sa fi de acord cand bărbatul tau vorbeste si se întâlnește cu alte femei sau cu fostele iubite.
Tu o sfătuiește sa vorbeasca si ea cu altii ceia ce nu e chiar usor atata timp cat esti corect si il iubesti pe cel de langa tine.Si sincer nici nu cred ca e normal ca in loc sa lase el pipitele sa înceapă si ea sa isi caute amant si sa mai stea asa impreuna până se vor omora unul pe altul.
Si pe deasupra ii mai si imbuibi capul cu prostii de genul "nu esti tu in stare sa găsești altul mai bun".Nu asa ajuți omul, daca esti imparțial un om in situatia dată ar trebui sfătuit in asa fel incat sa aiba incredere in sine si sa nu se lase călcat în picioare.
Si inca o chestie.Intr-adevar nu esti proprietatea partenerului, dar in acelaș timp trebuie sa înțelegi ca o data ce iti faci o relație nu mai esti holtei si faci ce vrei, nu te întinzi cu toate cucuvelele si o faci pe femeia ce te iubeste, te spală, te calcă e langa tine la bine si la rau sa sufere.

| Mopmop a răspuns (pentru 70gabriela70):

Sincer pentru mine cand aud cuvantul "gelozie" mi se ridica tensiunea arteriala instant. Nu aduce nimic bun in viata cuiva Trebuie sa scoti daca poti din vocabularul tau cuvantul asta!

| Mopmop a răspuns (pentru 70gabriela70):

Gelozia nu face decat sa consume si sa opreasca timpul in loc. Trebuie sa inveti sa o controlezi pana nu te consuma ea! Nu sunt de acord cu " daca nu e gelos/oasa nu ma iubeste/esc"! Sunt multe metode de a-ti arata dragostea!