Majoritatea timpului trecator, noi stam cu fata-n fata la monitor [...] Iar afara pe o frunza isi intreaba buburuza buburuzul, de-o mai poate s-o amuze, el desigur ii raspunde: "zuzu, zuzu".
Scuze, nu am putut sa gasesc un raspuns mai bun.
Uff, el te iubeste, tu il iubesti, viata insa va rapeste (timpul) unul de la altul.
Si pe mine ma intreaba sotia una alta, apoi imi mai spune sa-i zic "ceva", eu desigur ca ii spun atunci "ceva", ea zice "nu, altceva", eu zic atunci "altceva", "uff, zice ea, spune-mi doua cuvinte", si eu zic atunci "doua cuvinte"...
Sper ca te-am lamurit. :-\
Dacă ţii cu adevărat la el, discută cu el aceste lucruri, spune-i cât de mult contează pentru tine dialogul, interesul, entuziasmul lui pentru relaţie, pentru armonie, sau, de ce nu bunăstarea situaţiei...
Este de datoria ta să te edifici, să-ţi dai seama ce intenţii, ce perspective şi ce potenţial are (poate că e latent
… ), dar şi dacă ţii la dânsul cu adevărat. Reversul (dacă el ţine în mod real la tine) îl poţi constata din disponibilitatea pe care o va avea, pe de o parte să discutaţi aceste probleme, iar pe de alta, să pună în aplicare schimbările, oricât de mici, dar sigure şi definitive…
Este esenţial să te asiguri că există compatibilitate reală între voi, că aveţi principii de viaţă comune (principii morale, aceeaşi religie, etc…). În caz contrar, toate asperităţile acestea, tolerate acum, vor deveni mai târziu mult mai deranjante…
ESENŢIAL, din proprie experineţă îţi confirm, discutarea unor probleme serioase (indiferent de natura lor), trebuie să aibă loc într-un cadru adecvat: un pub, o terasă, un loc public (NU IZOLAT, pentru ca dialogul să fie RELAXAT), nu acasă (pentru ca ambientul neutru, plăcut, relaxant, să încurajeze dialogul, să elimine monotonia, inhibiţiile, distragerea atenţiei spre diferite griji sau preocupări neprevăzute)!
Salut. Este important să te asiguri că sunteţi compatibili cu adevărat. De altfel viaţa împreună va fi foarte dificilă, dacă nu imposibilă. Aici poţi citi câteva sfaturi utile în acest sens: http://www.jw.org/......-potrivit/
Eu nu pot sa cred ca un om se poate cunoaste in doar 3 ani. Poate nu sunteti facuti unu pentru altu. Poate ca unu din voi s-a schimbat sau poate nu mai exista iubire.
Si pana la urma nu cu noi ar trebui sa discuti, ci cu el. Sa vezi care e problema si care ii mai sunt sentimentele.
Mai copilariti si voi si amintesteti cum era la inceputul relatiei, cum erati voi si ce faceati impreuna. Amintestei si lui de relatia frumoasa.
Problema de comunicare este la tine şi dai vina pe el pentru ca te tine pe post de animal pentru companie!
Daca vezi ca nu mai comunica, incearca sa relationezi cu el si intreaba-l "De ce nu mai vorbesti ca in alte dati cu mine Iubitule sau ma rog cum ii zici tu" si apoi il intrebi "Vrei sa ne despartim asta eu zici trista!" Funda?
In 2 ani ati cam epuizat subiectele. Era interesant la inceput cand nu va cunosteati, cand incercati sa aflati cat mai multe unul despre altul, iar acum ca va cunoasteti nu mai e interesant. Trebuie o schimbare ca sa iesiti din rutina. Poate iti iei o fustita noua, un sutien ceva, un costum de baie, mergeti impreuna la mare/piscina. Condimentati relatia altfel o sa va plictisiti si mai tare unul de altul!
Ai putea vorbi cu el si sa-l intrebi de ce se comporta asa. Ii spui ca te deranjeaza si incercati sa faceti ceva mai nou, sa mai iesiti si voi pe undeva ( dar mai des) ca scapati de situatii penibile. Daca simti ca te ignora trebuie sa ii spui, poate nu-si da seama, poate...
Eu cred ca va cunoasteti atat de bine incat nu mai prea aveti ce discuta, doar chestii noi si banale. poate daca ati iesi mai mult intr-un cerc de prieteni, cinema, club, parc de distractii sau chiar o vacanta undeva ati putea comunica mai mult.
Am avut astfel de iesiri, dar mare lucru nu s-a intamplat, doar mergem amandoi de mana si cam atat
Faceti si voi chestii amuzante gen bungee jumping nu doar simple plimbari. daca nici asa nu merge ori e el timid ori relatia chiar nu mai merge.
Eşti superficială! http://www.tpu.ro/......ai-bombat/
Cam asta se intampla in toate relatiile de durata la un moment dat. Chiar si mie, pentru ca atunci cand ne-am cunoscut eram doar 2 pustani de liceu. A durat ceva, a trebuit sa ma maturizez ca sa realizez ca nici macar nu ne potrivim. Mai aveam un pic si ne uram. Despartirea a fost una din cele mai bune decizii. Oare sa fie si la tine ceva asemanator?
Lipsa de interes pentru relatia voastra din partea lui. Nu te mai iubeste. Despartiti`va pana nu e prea tarziu![]()