| Wololol a întrebat:

TPU am o problema... Mi se zice ca devin nesimtit. Iau pe toata lumea la misto si uneori ma intrec cu gluma. Si asta imi indeparteaza prietenii. Eu incerc doar sa nu par un fraier sad Si nu pot sa ma mai opresc. Nu vreau sa fiu asa. Vreau sa ma schimb. Dar cum?

Răspuns Câştigător
| Picipuu a răspuns:

Sa incepi sa taci din gura o.O genul de persoane ca tine sunt foarte enervante Si cui ii pasa daca estio fraier prost urat etc atata timp cat ai prieteni adevarati o sa te supote cum esti dar nu intrece limita! cand simti ca o iei raza oprestete singur din vorbit. Si mai repede...inainte de a ramane fara nici un prieten :-s

4 răspunsuri:
| doc69 a răspuns:

Citeste si tu un cod de bune maniere, informeaza-te ce inseamna comunicarea si ce rost are limbajul. astfel vei pricepe odata pentru totdeauna de ce si cum ne deosebim de animale

| Laura46 a răspuns:

Esti un copil inca...nu stiu de la cine ai luat acest obicei, dar sa iei lumea la misto nu inseamna ca pari mai smecher

| CoquineNoire a răspuns:

Eh nu ai prieteni cu simtul umorului.
si baietii nu se supara intre ei cand se fac glume, asta e farmecul unei relatii de prietenie intre tipi.
dar cine stie ce glume faceai de ii suparai pe toti.
da niste exemple.

| PureEvill a răspuns:

In fiecare grup de prieteni exista cum zici tu cate ""un nesimtit" (fara suparare).""Misto"" poate sa faca toata lumea dar exista si o limita la care sa te opresti (limita de bun simt).App de ce crezi ca daca nu ai face misto ai fi vazut de fraier ca tot nu inteleg, in fine.Mai abtine-te cate putin si o sa fie bine happy.