|

TPU m-am despartit de o fata fiindca ea a vrut sa ne despartim pentru ca ii spusese cineva ca nu o mai plac.

Si mie chiar imi place de ea, ce as putea sa ii mai scriu ca sa o fac sa ma placa din nou pentru ca imi spune ca nu ma mai place?

9 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Salut,am analizat mai atent situatia data si am ajuns la unele concluzii.Din lipsa de detalii nu pot garanta ca voi oferi un raspuns total corect, insa ar putea fi cel putin intuitiv.Suna destul de ciudat ca sa te desparti de cineva doar din cauza unor vorbe spuse de cineva. Faptul ca a ales sa se desparta de tine din asemenea cauza poate insemna ca ea isi dorea de fapt sa te paraseasca,doar ca avea nevoie de un pretext care sa poata pune punct relatie rapid,si tot ce e posibil ca ea a inventat acest asa zis motiv.E posibil ca intr-adevar cineva sa te barfit pe la spate,sa-i fi prezentat poate si unele dovezi false pre cum ca tu nu o placi, iar ea sa fi crezut in ele. Daca ceea ce spune ea e adevarat, asta inseamna ca in relatia voastra lipseste increderea, caci cand tii la cineva cu adevarat si il iubesti, vorbele goale ale celor din jur nu va pot influenta relatia, desi din cate se vede ea a hotarat sa creada in spusele cuiva de cat in tine.Eu as sugera sa vorbesti cu ea serios pe tema asta, sa o intrebi care este adevaratul motiv pentru care a hotarat sa va despartiti caci nu cred ca este doar acesta.O conversatie sincera ar fi cheia catre rezolvare.Tot ce e posibil ca a gasit pe altcineva, dar nu ai de unde sti pana nu rezolvi situatia data pentru ca de la sine ea nu se va rezolva.

| explică (pentru qwertpro):

Ai dreptatesi iti multumesc pentru raspuns, dar am destul de multi deusmani care ar fi invidiosi pe mine si m-am gandit pentru un moment ca poate chiar asa ar fi, dar totusi cred ca a fost un pretext.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
8 răspunsuri:
| a răspuns:

Stai linistit, pana la 14 ani o sa gasesti altele.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Dmn nu suport oamenii care isi dau cu presupusul prost.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ai probleme grave, adevarul ca esti ocupat la maximum. Chiar imi fac griji cum Dumnezeu mai supravietuiesti!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru ywar):

Mda ce mai raspuns.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce o sa mai radeti voi de problemele astea "grave" care acum va complesesc. Viata e grea, nu e o carare cu trandafiri.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Hey! Știi ce mă gândesc eu, sunt 2 variante de răspuns.
• Nu te-ai gândit că ea singură vrea cumva să scape de tine și începe să-ți puie minciuni pe urechi că ei cineva i-a spus așa ceva că bla bla bla tu nu o mai placi etc... (pur și simplu cunosc așa caz la o prietenă)
• Dacă tu ții atât de mult la ea, nu lăsa mâinele în jos, dar luptă pentru ceea ce iubești! Nu-i scrii mesaje, nu-i suna..asta nu ajută crede-mă. Cel mai bine este să vă întâlniți și să discutați fată în față la tema data. Și poate că ea în final o să-și dea seama că au fost doar vorbe prostești scoate de toți neghiobii.


...Dar șii dacă nu ajungeți la așa ceva ca să discutați normal despre asta, apoi eu cred că când pierzi o persoană înseamnă că Dumnezeu păstrează pe cineva mai special pentru tine! Si asta inseamna ca meriti ceva mult mai bun
Baftă!?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Deepk):

Ms ft mult de raspuns.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează