Spune-i ceva care sa-l jigneasca despre familie sau ceva de genu asa sigur il vei indeparta
De ce este tampit ca te place, nu mai fii asa increzuta, daca te deranjeaza asa tare, ignora-l,
Da,dar apoi v aspune si celorlalti si vor crede ca.s vaca
!
Nu e tampit ca ma place
E tampit pentru ca asa l.a nascut mama lui!
Nul mai baga in seama ca dupa un timp o sa se plictiseasca de tine si o sa plece dupa alta
bafta
Of,stiu cum este, nu stiu daca sfatul meu te ajuta dar iti spun din proprie experienta ca indiferenta TOTALA functioneaza cel mai bine.Sau fa-l sa creada ca a facut ceva gresit pentru care tu sa fi suparata, si de aceea sa nu mai vorbesti cu el.
Faci cum facem noi ![]()
il strigi si tu iubitelll aolo iubitel si spui lucruri stanjenitore gen :
iubitel nu mai vi deseara la mine sa te curat de paduchi? sau cv nu stiu
Simplu,spune-i exact ce-ai scris aici, la final asigura-te ca vei fi auzita pe o raza de 500 m...NU TE SUPOOOOOOOORT!, pentru efect sigur, in soapta, sec, cu o privire\ zambet candid, dobitocule!
Da da asa i-am facut eu la unu dar nu mai facut nimic
doar din amuzament
insa nu m-a bagat in seama si l-am lasat in pace
Si eu am patit asta cu unul foarte..........in fine eu am scapat de el in felul urmator: nu l-am mai bagat in seama deloc si uite asa am scapat de el.(ce bine)
Cam asa ceva
da sincer eu si cu bff a mea facem canterinca prin ore
sincer nu vrei sa stii ce so intamplat inainte de ora de religie...
)
Suntem in aceeasi situatie! Deci e un dobitoc, care zice la toti ca suntem impreuna, desi nu suntem. Oricum vad ca nu ma mai enerveaza...stii de ce? Fiindca il ignor! Fa si tu asta. L-am ignorat si nu mai scoate nici o vorba tampita de-a lui.