anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog ajutati-ma! Am 16 ani si m-am despartit de 2 luni de prietenul meu care a fost si primul pentru mine.Am facut totul sa nu-l mai vad dar ne intalnim intamplatorstraight face Si imi este foarte greu, dimineata e primul lucru la care ma gandesc si ultimul inainte de culcare. M-am saturat! Incep sa imi pierd speranta ca voi mai iubi. O viata ma voi gandi la el?

16 răspunsuri:
| asdfghjklqwertyuiopzxcvbnm a răspuns:

Asa este cu primul puppy dog eyes
Cu timpul iti va trece, si nu te vei mai gandi la el.Iti vei gasi un tip care te va iubi.Pana atunci, arata-i ca esti puternica si nu te da lovita in fata lui.Gaseste-ti ocupatii, care s-ti ocupe mintea, si sa nu te mai gandesti asa mult la el.Mult succes :*

| Chocolateangeeeel a răspuns (pentru asdfghjklqwertyuiopzxcvbnm):

Ai trecut si tu prin asta?

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

De ce nu te impaci cu el? Cat de dusman ti-ar fi cineva, lasa loc de "buna ziua". Am impresia ca tu inca mai pastrezi vii sentimentele pentru el,... te-ai gandit ca poate si el face la fel? Dar uneori mandria si orgoliul distrug frumusetea unei relatii. Cand ai ocazia sa-l intalnesti intreaba-l simplu. "Cum o mai duci, ce ti s-a mai intamplat frumos in viata?" Il intrebi doar asa, prietenesc. Nu stii cate poate sa-ti ofere o vorba frumoasa! uneori poate schimba si viitorul! Se spune ca "asa cum vezi tu pe un om, tot asa te vede si el pe tine." Daca ar fi sa fie altfel, sa nu te mai iubeasca, crede-ma..prima dragoste nu se uita. Daca chiar a fost dragoste adevarata. Si inca ceva. Daca e sa fie scris sa fiti impreuna o sa fiti, daca nu, nu! Destinul e scris!

| RoseQueen a răspuns:

N-ai sa te gandesti la el totdeauna, dar o perioada va fi mai aiurea.Trebuie sa incerci sa gasesti pe altcineva, dar nu foarte curand, din moment ce a fost primul.Lasa intalnirile astea intamplatoare in voia lor si nu-l baga pe el in seama ca sa nu-ti faci mai mult rau. Daca el va fi cel care nu-ti da pace ignora-l si cu asta basta.Cat despre a mai iubi vreodata, nu-ti face griji vei iubi mult si bine sa te saturi.Asteapta doar baiatul potrivit si totul se va regla de la sine.
P.S.Incearca sa-ti ignori gandurile si ele vor disparea de la sine.Gandeste exact opusul a ce simti pentru el, dar asta doar daca inca mai tii la el. Daca nu da-l uitarii.

| asdfghjklqwertyuiopzxcvbnm a răspuns (pentru Chocolateangeeeel):

La mine era mai complicat.
am fost cu un tip vreo 8 luni.in care m-a inselat, mintit etc. n-am vrut sa renunt la el, pana cand i-a furat telefonul si banii prietenei mele cele mai bune.atunci am decis sa-i pun capat relatit, chiar daca-l iubeam (nu stiu dc, pentru ca era si este un DOBITOC). cat am fost cu el nu prea ne vedeam, dar dupa, il vedeam de minim 2 ori pe zi (cica pura intamplare). a venit ca milogu' sa ne impacam, dar am refuzat clar..vezi tu, este diferita povestea puppy dog eyes eu riscam probleme cu politia, tu nu credlaughing. oricum, despartirile sunt f dureroase, mai ales atunci cand este primul(idiotu' a fost primul)vei gasi adevarata iubire:*. poate este chiar in cercul tau de prieteni.cum spuneam, evita sa te mai gandesti atata la el daca ati pus capat definitiv relatiei, cu un scop clar. uita-te la un film bun cu o prietena (the curious case of benjamin button ca-i cu brad pitt laughing ), relaxeaza-te draga mea, citeste, plimba-te, socializeaza.peste ceva timp nici nu-i vei simti lipsa.

| RoseQueen a răspuns (pentru floresdemayo):

Parca vorbesti din carti, si unele scrise de tine.Gandesti cu adevarat superb....Esti experta in relatii?

| mat31new a răspuns:

Nu mai tine ura pe el, fa-ti impresia ca e doar un prieten mai indepartat si asa o sa reusesti sa uiti ce a fost intre voi. daca te gandesti ca te-a inselat si ce ti-a facut atunci tot ce gandesti tu este despre el si asta este motivul pentru care nu poti sa il uiti.
si eu am fost inselat dar cand ma intalnesc cu acea fata ii spun buna si ma port cu ea ca si cu orice alta persoana pe care o cunosc.

| Chocolateangeeeel a răspuns (pentru floresdemayo):

Cand il vad nu ma pot uita la el, doar tremur toata.Problema e ca s-a intamplat sa de-a in mine, era foarte strict, nu ma lasa sa fc absolut nimic, si multe altele.Incep sa cred ca totul s-a intamplat din cauza mea dar nu cred ca trebuia sa reactioneze asa.plus ca mama mea stie totul si mi-a interzis sa ma mai vad cu el

| Chocolateangeeeel a răspuns (pentru asdfghjklqwertyuiopzxcvbnm):

Totusi nu a fost primul pentru tine este mult mai usor.Regret si eu

| zahre a răspuns:

E normal a fost prima ta iubire(prima iubire nu se uita niciodata). Dar 1daca il iubesti asa mult de ce nu te impaci cu el? uita de mandrie si impaca-te cu el.

| Chocolateangeeeel a răspuns (pentru zahre):

Nu este vorba de mandrie.Doar ca parintii mi-au interzis.Si s-a intamplat ca in acest timp cat am fost impreuna sa de-a in mine si multe altr lucruri care nu mi se par normale!sad

| CoCoMona a răspuns (pentru Chocolateangeeeel):

Nimic nu s-a intamplat din cauza ta...atunci cand iubesti ii dai libertate partenerului, nu-l constrangi, "nu-i tai aripile, il inchizi in colivie, pui prelata si arunci cheia". Scoateti prostiile astea din cap, nimeni nu are dreptul sa te loveasca pentru nimic in lume. Tremuri? - e normal, si eu am trecut prin asta, dar trebuie sa fii puternica, ai toata viata inainte, nu ti-o pava cu cratere inca de pe acum, tu vrei sa te arunci singura in prapastie, ori viata e a naibii de frumoasa si de imprevizibila. Nici eu nu am ramas cu primul baiat din viata mea si ii multumesc Domnului in fiecare zi pentru asta! Discuta cu mama ta, cu prietenele tale despre ceea ce simti, iesi cu prietenii, citeste o carte, fa in asa fel sa uiti de toate astea pentru ca, sincer, nu se merita sa mai pierzi o secunda, nu e usor, STIU, dar nu este imposibil si MERITA tot efortul!

| sssssymo a răspuns:

Este firesc sa te mai gandesti la el pentru ca a fost primul in viata ta, insa cu timpul vei cunoaste pe altcineva si el va insemna pentru tine doar o simpla amintire

| zahre a răspuns (pentru Chocolateangeeeel):

Atunci, nu te impaca cu el. Asculta-ti parintii. Un baiat care bate o fata e um MITOCAN care nu merita atentia ta.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns (pentru Chocolateangeeeel):

Draga mea, mămica ta are dreptate. Asculta de mamă. Niciodata nu te va invăta ceva de rau, crede-mă. Dacă iubitul a indrăznit sa dea in tine, sa te loveasca...atunci e un neispravit. Scuzele mele daca te supar. Nu-l mai intreba nimic, ignora-l, si sa nu mai tremuri cand drumurile vi se va intersecta. Nici de emotii si nici de frică! Nu te MERITA! Asta nu e iubire, e o slabiciune a ta pentru el. Inca n-ai cunoscut iubirea adevarata. Va veni si ea. Poti sa cunosti intre timp multi baieti, dar iubirea adevarata se simte. E acel baiat care-ti va darui totul. In loc de palme iti va darui flori, in loc de "pumni" iti va dărui săruturi, in loc de inimă albastră si tristă iti va dărui ...paradisul. Va veni ziua cand vei primi toate acestea. Baiatul respectiv n-a facut decat sa profite de naivitatea ta, de bunatatea ta. De faptul ca i te supuneai si-i era-i umilă. Păstrează-ti onoarea, demnitatea. Fii puternică. Trebuie sa ai mai multă incredere in tine, nu deznădajdui. Iubirea adevarată te va cauta si te va găsi. La momentul potrivit.

| Vrajitor a răspuns (pentru floresdemayo):

Un inceput... un buna.
Cuvintele iti sunt redate din inima, si pot spune fara a ma indoia de sentimentele expuse clar in fiecare propozitie fara punct. Nu vreau sa te superi, dar pot spune ca vorbesti din propia experienta si ai mai lucrat cu oamenii, esti o persoana ce isi schimba intrarea dupa caz doar pentru a multumi si a incalzii sufletul omului la nadejde. Admir curajul tau, si gandirea pozitiva, atat atunci cand pui suflet in ceea ce spui cat si argumentele tale clar reale parca trase dintr-o carte scrisa de un om ce insusi viata i-a fost martor la tot ce este mai rau si mai bun.
Nu te cunosc personal, nu mi te pot imagina fizic, dar te pot vedea clar sufleteste. Esti o persoana ce da, si nu doreste nimic in schimb.
Te felicit pentru cuvintele si sfaturile aduse acestei persoane necunoscute!
Pentru "Anonim".
Buna, ma numesc bobo, ceea ce tie ti se intampla este doar sentimentul puternic de atasare fata de acel baiat care ti-a luat mintile sufleteste chiar de fizic de poate afecta mult.
Tind sa iti spun ca am avut o relatie de 4 ani, in care prietena mea si-a batut joc de mine, m-a inselat, a dat in mine si alte lucruri care nu ti le doresc sa ti le imaginezi in acest moment.
Tot ce vreau sa spun este ca, am fost ajutat de prieteni si mai ales de stapanirea propie ( psihica ) sa pot trece peste toate.
Sunt din nou fericit dupa o luna si 2 saptamani chiar de am un gol in inima.
cel mai bin este sa iti asculti inima draga mea, priveste in oglinda si intreaba-te ce iti doresti cu adevarat, findca fiecare dintre noi a trait o poveste si s-ar putea sa nu iti fie de folos comentariile si sfaturile noastre.
Cel mai bine tu stii!
O zi minunata iti doresc
Se ya