| WilliamQoilung2024 a întrebat:

Vă salut! Cum trebuie să procedez în situația asta?
Sunt constant umilit public sau în orice altă împrejurăre, chiar sunat pe mobil, de un fost partener al actualei prietene.
Prietena mea, după câteva luni de relație, a mărturisit că a avut mai mulți parteneri,dar totul sub forma de relații. Și cea mai dureroasa parte a fost că într-o fostă relație a fost amantă fără să vrea. Și când a aflat că este căsătorit, a continuat vreo doi ani de zile.
Și acum, tocmai acesta, după niște ani, a început să o denigreze în fața mea, la telefon.
Gen știu cu cine sunt? Că a fost curva lui, că i-a făcut oral, etc.
Prietena mea, după această situație L-a expus soției și ficei lui. Adică, a spus de relația lor și de contextul în care ia a ajuns amantă, fără voia ei.
A contactat pe soția lui, pentru a o ruga să intervină și îl roage să ne lase în pace.
Ce fel de răspuns credeți că a primit?
Ce vrei fă, bravo lui. E smecher. După ce mi-ai tufut bărbatul, timp de doi ani de zile, vii la mine după niște ani, să îi spun să te lase în pace?
Poate vrea să îl mai sugi... Să te mai tufă și el...
Ăsta a fost răspunsul la o... De femeie.
Cine se aseamănă, se adună!
Am depus plângere la poliție, dar poliția nu a putut să demonstreze că numerele de telefon îi aparțin, fiind numere de cartelă. Animalul, ne-a contactat și pe Facebook... După vreo 7 conturi.
Ce putem face?

Răspuns Câştigător
| GabiDumitrescu a răspuns:

Il ignorati cu gratie. Sau faceti rost de niste prieteni care sa ii aranjeze fatada, lui si/sau infectei de nevasta-sa.

27 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

„Și când a aflat că este căsătorit, a continuat vreo doi ani de zile."

„Adică, a spus de relația lor și de contextul în care ia a ajuns amantă, fără voia ei"

Nu prea inteleg.
Fără voia ei, dar a continuat inca doi ani de zile.
Se pare că prietena ta nu este chiar cum crezi.
Fără supărare.

| WilliamQoilung2024 explică (pentru darrio2007):

A aflat după un an de zile, că nenorocitul era căsătorit.
Apoi a șantajat-o. Ea fiind elevă la o școală post liceala în vremea aia. O amenința că o dă pe mâna golanilor.
Că o va spune chiar și părinților ei, etc.
A scăpat, doar când a fugit din acel internat, făcând naveta până la terminarea școlii.
Pe vremea aia...ca și acum, poliția nu ia în seama fetele tinere.
Și sarmanele, de frică, rămân lângă asemenea nenorociți.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru darrio2007):

Ți-aș fi spus, fără răspunsul lui, că acolo lucrează alte forțe: traume psihice, teama de abandon, șantaj mai subtil sau mai evident, amenințări.
E lipsit de logică, dar asta e rețeta relațiilor toxice.

| mihai69 a răspuns:

Plângere la poliție în continuare.
Plus blocări, ignore etc.
Nu în ultimul rând, îți treci profilul de Facebook pe invizibil. Schimbi numărul de telefon.

| WilliamQoilung2024 explică (pentru mihai69):

Am făcut tot ce ai enumerat.
La doua luni de zile, a aflat iar numărul de telefon, de la abonamentul cel nou.
Are pe cineva la Vodafone
Am rugat pe cineva din poliție, să facă o solicitare, să vadă din ce magazin, pe baza numelui s-a făcut interogare de număr.
Am găsit un Vodafone Shop... Și numele agentului. O bună prietenă a fetei lui nenorocit.
Când a vrut poliția să o cheme la declarații, a fugit în Anglia.

| mihai69 a răspuns (pentru WilliamQoilung2024):

Plângere contra Vodafone pentru nerespectarea GDPR.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru WilliamQoilung2024):

Mergi mai departe cu plângerea. La un moment dat va vrea sa se întoarcă în țară. Și atunci o invită la un interviu.
Dacă presezi așa toate maimuțele astea zburătoare care fac treburile lui murdare, se vor gândi de 2 ori înainte să-l mai ajute.

| WilliamQoilung2024 explică (pentru mihai69):

Cei de la Vodafon, au demis-o pe șefa de shop și pe directoarea zonala.
Fraților, ce pun ăștia să stea față în față cu clientul, e ceva gen centuriste.
Pe principiul că sexul vinde.
Așa oameni, așa reacții.

| mihai69 a răspuns (pentru WilliamQoilung2024):

Alea sunt treburile lor interne.
Dar ei trebuie să răspundă în fața legii pentru încălcarea prevederilor GDPR.

| anonimg a răspuns:

Asta este hărțuire. Contactezi un avocat. Faci print screen la tot ce a scris, și cauți să înregistrezi convorbirile în caz că te sună.
În curând cartelele se vor vinde pe bază de buletin.
Și nu te mira că din gura femeilor ies spurcăciuni. Astfel de oameni vor pierde viața veșnică. Tu vei fi judecătorul lor dacă vei aduce problema aceasta înaintea lui Dumnezeu.

| gabicoo a răspuns:

Îți cauți altă prietenă. Una fără un "istoric" prea bogat.

| WilliamQoilung2024 explică (pentru gabicoo):

Care nu mai au istoric în ziua de azi?
Că își încep, unele viața sexuala imediat după prima menstruație...

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru gabicoo):

Hai ca esti taliban de-acum...

| gabicoo a răspuns (pentru WilliamQoilung2024):

Fetele de popă laughing

| Kufu95 a răspuns (pentru gabicoo):

De ce ar conta câți parteneri a avut și ce trecut are?

| WilliamQoilung2024 explică (pentru gabicoo):

Ai să rămâi surprins.
Dar nu îmi stă în caracter de a sifona

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Kufu95):

Pentru ca e el roman adevarat, de ala care considera ca orice femeie e "curva" de la al doilea partener incolo, dar in acelasi timp, un barbat cu 15 partenere pe an e "crai" si "macho" si alte porcarii de genul, sub nici o forma vreun atribut derogativ! :X

| Kufu95 a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Păi da, când e vorba ca bărbații să aibă multe, atunci nu mai e problemă.

| minrest a răspuns:

Foarte bine ca prietena i-a spus de relatie sotiei si fiicei barbatului; face sotia pe grozava, dar nu ii convine. Nici fiicei. Iar asta se rasfrange asupra lui. Cat despre faptul ca va tot apeleaza, cainii latra, ursul merge; asa fac inpotentii, tot cauta foate iubite, sa il luati mereu in bascalie si gata. Mare lucru ca i-a facut oral, asa se face sex; i se pare lui ceva exceptional de inpotent ce e.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

E hărțuire!
Iar specimenul e din Triada Întunecată. Nu se limitează la atât.
Procedează la fel pe toate palierele vieții: in relațiile amoroase, la munca, in familie, cunoștințe etc. Peste tot face la fel. Acțiunile lui sunt predictibile.

Îl blocați și documentați tot ce vă mai face. Și e în stare de foarte multe! Atenție la persoanele noi care vin spre voi.
Cea mai puternică apărare vine de la Dumnezeu: vă rugați pentru protecție. Puteți plăti chiar slujbe la Biserică - vor ieși la lumină toate făcăturile lui.

Dar cel mai important: îl ignorați! Vă informați cunoștințele că sunteți hărțuiți și îi rugați și pe ei să îl ignore.

PS: răspunsul nevestei a fost predictibil. Femeia nu era la primul rodeo. Iubita ta n-a fost nici prima nici ultima. Din păcate.

| WilliamQoilung2024 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Mulțumesc! Așa este. Am strâns dovezi despre nenorocit. Avea, corupand pe o femeie, acces în acel internat. Cu răbdare de chinez, agăța victima.
Primul vinovat, femeia care îi inlesnea accesul. Mai ales că știa pentru ce vine acolo.
Multe femei, nu empatizeaza cu alte femei...
După ce a terminat cu prietena mea, ea fugind de acolo, următoarea lui victimă a fost o fetiță de 16 ani.
Fica unui pastor.
A folosit idem aceeași tehnica de corupere și șantaj.
L-am căutat. Știu unde locuiește.
Strada pe care stă, este ca o fortăreață. Are 6 camere care supravegheaza strada.
De deplasat, se deplaseaza cu mașina. Și tot timpul însoțit.
Având și eu pe cineva în poliție, a spus să nu îl abordez, că se poate ajunge rău. Adică el sfârșiste și eu în pușcărie. A spus să aștept. Sigur va face vreo mișcare și atunci punem mâna pe el.
Animalul, are toată familia de partea lui, fata, băiatul, ginerele, nevasta... Toți au cont de Facebook privat. Așa că nu prea putem sa îi intuim următoare mișcare.
Am întrebat, la el în localitate ce fel de om este. Toți îmi spun la unison, că este o javră, un țepar nenorocit.
Despre rugăciuni, duhovnicul nostru a spus să îl iertăm. Nu putem.
La fiecare zi de sărbătoare, îi aprind câte o lumânare scrisă cu numele lui. În speranța că Dumnezeu va face dreptate.
Prietena mea, a rămas cu traume imense... Un om distrus pe viață.
Și el, criminalul și-a trăit viața.
Și pot spune că a fost destul de fericit și este în continuare.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru WilliamQoilung2024):

Păi ce faci? Din victima hărțuită ai devenit urmăritor?
Vezi-ti de viața ta și lasă-l pe ăla cu problemele lui.

| WilliamQoilung2024 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Nu prea mai pot...
A distrus o viață. I-a pălit bucuria tinereți.
Știi cât am luptat și lupt să o scot din starea trăită?
Psihologi, preoții, etc.
Nenorocitul avea mustață.
Ea, sărmana, niște ani la rând, se bloca de frică la vederea unui om cu mustață.

| Konstantinos99 a răspuns:

Daca tu iti asumi asa fata tragi si rele ei ca sunteti impreuna deci ce faci? Induri

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Konstantinos99):

Fata putea fi virgină când a dat peste nenorocit. La fel s-ar fi comportat individul, poate chiar mai rău.
Acolo e posesie, se crede stăpân peste femeie. Femeia e un obiect, a pus-o pe un raft și se așteaptă s-o găsească tot acolo, indiferent câți ani au trecut.
Putreziciunea e la el.

| MarYaNM a răspuns:

Pai daca esti fatalau si umbli cu taxiuri. atunci primești recenzii.

| WilliamQoilung2024 explică (pentru MarYaNM):

Te pomenești că tu ai luat vreuna cu zero kilometri.
Ce vă mai place să vă cacati pe voi...