Spune i ca are un Tata mai bun in Dumnezeu care nu se dezice de nimeni si e in mod special Tatal celor părăsiți.
Din pacate, tu nu poti sa faci nimic, fiindca este problema lui personala, nu a ta.
Este suficinet sa-l scoti la plimbare si sa-i oferi un suc si o vorba buna, dar atat, fiindca are 16 ani iar prin crasme si cluburi nu-l poti lua, fiind ilegal.
De problema lui personala se poate ocupa mama lui, care stie tot adevarul si-l poate sprijini si ajuta in toate sensurile iar la nevoie poate merge cu el la psiholog/psihiatru.
în general copii ăștia ori ajung sus ori ajung opusul…
am trăit asta prin prisma fiicei mele.
mulțumesc domnului ea a ajuns cineva și azi tatăl
o caută pe d-na Dr.
dar a muncit mult pentru ca nimeni nu a crezut în ea, din partea lui având alți 7 unchi cu soții și veri, din partea mea nici bunici pentru ca ai mei sunt duși de mult timp…
încearcă să l susții în decizii, examene, tot ce face pentru viitorul lui. îi face foarte bine să vadă ca cineva este de partea lui.
fiica mea a rămas prietenă pe viață cu persoanele ce i au fost alături în acea perioadă, colegi de facultate, medici ce au aflat situația ei…
mie mi spuneau.
"mai știi altceva decât să arunci banii pe fereastră cu meditații fără să ai garanția ca ea se va ține de facultate "…
"visezi! asta ai făcut toată viața"
toți, nu doar tatăl…