| Corneanu_Iulian_1959 a întrebat:

Știe cineva cum se rezolvă defecțiunea PREPARING 90% de pe Facebook la rubrica COMENTEAZĂ?
De exemplu când încarc o poză la rubrica Preparing se încarcă 90% și se oprește încărcarea la această cifră. Trebuie să ajungă la 100 % ca să poată fi postată poza. Nu mă trimiteți la Centrul de ajutor din Facebook.

ATENŢIE! Legea nr. 8 din 1996 pedepseşte pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe Internet. Nu posta linkuri care încalcă drepturile de autor. În ipoteza unei acţiuni juridice, TPU.ro poate fi obligat de lege să furnizeze IP-ul tău şi restul datelor de identificare despre tine.

Postarea unui mesaj implică asumarea tuturor riscurilor din partea ta.
De asemenea, accesararea unor linkuri de pe site-uri îndoielnice poate duce la virusarea calculatorului tău.
1 răspuns:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

- Încearcă să vezi dacă o poți posta de pe un alt dispozitiv.
- Schimbă rezoluția imaginii. Poate are rezoluția prea mare sau e prea mică.
- Poate fi vorba de o eroare tehnică (temporară)
Totuși, desi nu esti de acord, scrie-le celor de la FB. Trimite solicitarea ta in limba engleza la "Raportează o problemă". Atașează și un screenshot (captură de ecran) cu problema respectivă. Poți folosi snipping tool din windows și "decupezi" doar unde scrie "preparing 90%", fără restul paginii.
Îi rogi să te ajute. Când eu am avut probleme, ei mi-au răspuns imediat și m-au informat că sunt niste lucrari tehnice care se vor remedia curand. Si in câteva ore, au rezolvat situația. Încearcă și tu! happy