Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 1 Iunie 2025 sunt:
Buna cand eram mai mica am vazut un film foarte dragut...era cu 2 surori gemene care sau cuoscut intr- o tabara, una din ele statea cu mama a ei iar cealalta cu tatal ei apoi ele si- au schimbat locurile...? (mai mult)
Salut, cine imi zice si mie un serial fantasy-sf de genul game of thrones sau si alt tip?
Ce filme cu licee,tineri, adolescenti stiti?
Un film legat de epoca pasoptista sau revolutia pasoptista
Hei, TPU. Am si eu o intrebare: la noi nu da la tv Jocurile Foamei: Revolta partea a doua? Unde pot sa o vad daca nu ma duc la cinema? Mersi :* Dau fundita
Stie cineva daca exista vreun film dupa cartea "Destine la limita" de Katie McGarry? Mersi! Dau funda.
Am o intrebare,de ce nu pot sa vad niciun video pe Dailymotion,de auzit se aude dar nu se vede, de ce? :)
Https://www.facebook.com/PastilaZilnicaDeRas/videos/921240271293041/ cum se numeste al doilea film va rog daca il recunoaste cineva.
Vreau niste filme horror foarte horror! Adica am vazut multe filme horror, dar mai vreau si nu stiu ce film, asa ca atunci cand imi dati filme horror, vreau sa- mi spuneti si despre ce e vorba...? (mai mult)
As vrea si eu sa imi spuneti un serial care merita vazut. Nu imi spuneti 10, vreau doar unul. Nu vreau horror, sunt slab de inima :]] Funda celui mai bun serial.
Salut TPU, as vrea si eu niste filme gen supravetuire. Ca de exemplu acestea care le- am vazut : The Canyons, 127 Hours, Cast Away, Everest, The Way Back. Va multumesc si astept cat mai multe...? (mai mult)
Stie cineva niste filme bune de actiune/viata de strada/razboi/mafie?
Imi puteti recomanda si mie niste anime-uri gen romantice,va rog frumos, d anime-urile respective sa fie traduse.Va multumesc frumos.
salut. Vreau si eu niste filme gen Bling ring, Plastic sau We are you friends( Vibreaza cu mine). Cu adolescenti care traiesc viata la maxim, care au bani, care fac o cariera si care fac bani....? (mai mult)
Acum cativa ani am văzut un trailer de film horror și nu știu cum se numește. Un scurt rezumat ar fi: in film se spunea că toate fantomele și fenomenele poltergeist sunt doar în mintea...? (mai mult)
Am vazut odata un film cu un samurai care avea o sabie "magica" si a vrut sa scape de trecut fugind in lume. Nu isi putea scoate sabia din teaca pentru ca cineva (nu mai stiu exact cine) auzea tipetele...? (mai mult)
Heii, este ceva film vechi cu doua gemene si o bonă... imi amintesc din el ca bona o venit seara la ele in camera si una a iesit din dulap cu o gaura de glont in cap si o pus- o sa isi bage degetu' ...? (mai mult)
Seriale asemanatoare cu Da Vinci's Demons?
Un film frumos de vizionat sambata seara cu fetele(nu iubite si nici posibile)? :)
Imi puteti spune si mie niste filme gen : Jurassic World, Twilight, Insidous si niste seriale tip: Pritty litte liars, trasnitii, the nanny(Dadaca)?
acum ceva timp am privit un film, gen Addicted..insa am uitat cum se numea..imi aduc aminte o secventa unde prietenul femeii i- a pus un vibrator in lengerie in timpul unei sedinte..sau ca ...? (mai mult)
Stie cineva niste filme bune cu mister?
Ce seriale sau filme stiti in care baieti "rai" se indragostesc de fete "cuminti"?
Salutare tuturor! Vreau sa-mi recomandati niste filme din care pot invata ceva si care imi vor "șlefui" putin caracterul.
vreau cateva filme drama, DOAR drama, ca si : Lilja 4- ever, Teoria intregului, Copilaria, To write love on her arms, Thirteen, adica dramele unor familii sau a unor copii, nu vreau filme...? (mai mult)
Vreau si eu un film contemporan care sa fie asimilat basmului! Orice. Eu m- am gandit sa scriu despre filmul "Soacra mea este o scorpie" si sa- l asimilez cu basmul "Soacra cu trei nurori" Ce...? (mai mult)
Mai demult am văzut un film pe care aș vrea să- l revăd, dar nu știu cum se numește :(. Era comedie și nu foarte nou. Povestea avea la bază un jaf la un muzeu (o uriașă panză) și...? (mai mult)
As vrea niste filmulete triste cu muzica pe fundal cu drame de adolescent. Fundita :)
Salut Ma puteti ajuta si pe mine cu niste seriale, cam ce recomandati sa fie vazute? va rog dau funda
Stiti cumva unde pot sa gasesc variant mai inceata a melodiei de la serialul owari no seraph nagoya kessen hen. Ca sa va faceti o idee dati la ep 6 minutul 19 secunda 42
Seara' la toata lumea! Care stie filme gen fantezie, actiune? Multumesc anticipat
Stie cineva unde pot gasi video-ul complet al urmatoarei secvente cu Stan si Bran? https://www.youtube.com/watch?v=GsFeB3vZdRI&spfreload=1
Bunaa,imi spune ti si mie cand va aparea partea a doua din filmul "if i stay"? ...eu am auzit ca o sa apara.
vreau si eu sa stiu cum se numesc melodiile din serialul un destin la rascruce. Multumesc anticipat!
Cine stie niste filme ca stapanul inelelor?
Cand se difuzeaza mireasa pt fiul meu
E vorba despre un film, e mult de explicat Deci filmul e foarte mindfuck, are foarte multe secvente.Incepe cam asa, un cameraman intr o seara, filmeaza la un geam, un barbat care ii pune mainile ...? (mai mult)
Cum se numeste filmul in care doua personaje ( o fata si un baiat) intra intr-un dulap si ajunge pe un alt taram.
Acum ca a inceput sezonul 2 din the flash am 2 intrebari: Cine este acel profesor cu parul alb si ochelari? Si cum a ajuns Cisco sa lucreze pentru politie?
Heii :). Vreau să știu tot despre Pretty Little Liars... Adică despre ce e vorba. Da, dacă Alison este în echipa " -A " de ce nu le spune fetelor?
Cine poate să îmi spună și mie filme cu vampiri sau cu varcolaci gen Saga Amurg sau Academia Vampirilor? Accept chiar si asemănătoare cu Tbe Mortal Instruments. Dau Fundă.
Cînd eram mai mică am privit un film. Ceva legat de un joc din pod. 2 copii împreună cu mamă lor se mutaseră în acea casă și au descoperit ca jocul e chiar periculos. Arunca zarurile și sunt ...? (mai mult)
Stiti niste filme romanesti de comedie? Gen Minte-ma frumos, HOHOHO sau America, venim! Nu vechi. Multumesc anticipat. FUNDA.
Cum se numeste filmul in care doua personaje (un baiat si o fata) au intrat intr-un dulap si s-au teleportat pe alta lume.
Un sinopsis (Storyline),la acest serial. Sper sa raspunda cineva, care l-a vazut: http://www.cinemagia.ro/filme/sherlock-559016/ (Pe cinemagia, nu e nimic legat de povestea serialului)
Ce filme/seriale pentru adolescenti imi recomandati?
Stiti cateva filme bune de genul: "Final destination" sau "Saw"? Dau funda pentru cele mai bune filme!
Spuneti-mi va rog un film despre adolescentii din liceu ce intra in bucluc?
Recomandati-miva rog ceva filme interesante numai nu horror sau comedie :)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Anonimul151 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Beatrice011 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mancare
Cat de multe stii despre obiceiuri culinare, originile alimentelor si nom nom nom?